Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaa

ile kilogramów wam ubylo w dniu porodu?????????????????????

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaaa

a ile tak w pierwszym miesiacu po porodzie no i ile wsumie przytylyscie

Gość lorunia
po porodzie - dokladnie 7 godzin pozniej - 4 kg :( bylam w szoku 1 mies po porodzie lacznie 14 kg mniej z 20-tu ciazowych cala ciaze mialam rozstepow, a po tym chudnieciu powylazily ze szok

Gość ciekawaaaaaaa
a czy utrata wagi w dniu porodu zalezy od rodzaju porodu?? bo wiadomo ze kobieta przy porodzie naturalnym wiecej sie nameczy i wogole

Gość lorunia
ja rodzilam silami natury zanim urodzilam minelo 21 godzin, wiec sie ladnie wymeczylam ,przez 2 dni nic nie jadlam-bo nie moglam

Gość ciekawaaaaaaa
a ile schudlas?

Gość ciekawaaaaaaa
aha sorry nie zauwazylam ze to ty wczesniej pisalas:P

w dniu wyjscia ze szpitala - 8 kg ( w dniu porodu sie nie wazylam) teraz jestem 1,5 miesiaca po porodzie waga stoi w miejscu w trakcie ciazy przytylam 10 kg wiec nie jest zle :)

wyszlam ze szpitala po 6 dniach i wazylam 11 kg mniej, w ciazy przytylam 8 wiec wynik nie taki zly..potem spadlo jeszcze 5 a teraz musze zrzucic nastepne 5 i bedzie super:)

Ważenie przed cesarką 66 kg, ważenie na nastepny dzień 54 kg, czyli dokładnie tyle ile ważyłam przed ciążą. Obecna waga 51 kg z której nie jestem zadowolona wolałabym mieć kilka kilo więcej :( przy 172 cm wyglądam okropnie

Gość darkwoman
Witam wszystkie mamy :) W ciąży przytyłam 19kg!Masakra! Po porodzie zleciało 7, w połogu 3, czyli 9 zostało, niestety potem jeszcze jeden przytyłam, ale od dwóch tygodni mam ścisłą dietę, co jak na mnie to ogromny sukces i już mam dwa kg mniej.Jeszcze 15 i będę happy :)

Gość No to sie zalamalam
Stokrotka 26 masz 172 cm wazysz 51 kg i uwazasz, ze to za duzo?:/ zdolowalas mnie, ja mam tyle co Ty wzrostu,waze 56 kg i nie czuje sie grubasem..

Gość dfdf
przeciez napisala dziewczyna,ze chcialaby miec kilka kg wiecej czytajcie ze zrozumieniem... a w ogole to jestem w szoku ze sa kobiety ktore chca wazyc WIECEJ...a nie mniej!i oby wiecej takich wypowiedzi... pozdro!:)

Gość Stokrotka_111111111
Napisałam że wolałabym kilka kilo więcej, czuję się beznadziejnie bo jak patrzę w lustro to mi przykro, wystające żebra, brak tyłka, brak cycka, wystające obojczyki, a najgorzej że najpierw chudnę z twarzy :(, jem regularnie owoce warzywa bardzo dużo słodyczy i jakoś nie mogę przytyć, zrobiłam wszystkie możliwe badania, wyniki mam świetne a mój gin twierdzi że czasami po ciąży tak bywa i może po 9 miesiacach waga będzie lepsza. Poczekamy zobaczymy, byle do sierpnia bo chciałabym się bez wstydu "rozebrać na plaży".

Gość jajajjaooo
w ciąży prybyło 16, po porodzie - 10 w następnych 3 tyg - 5 kg, a 2 m-ce po porodzie kolejne -5, ważę mniej niż przed ciążą

no właśnie..jak czytam te wszystkie wypowiedzi to ja jestem jakiś ewenement :o Fakt, że w pierwszej ciąży przytyłam prawie 30 kg na własne życzenie (siedząca praca do samego porodu po 14 godz, więc o ruchu mogłam pomarzyć, potem trzeba było nadrobić brak jedzenia i obiadki po nocy..no i stało się:/) Czułam się taka lekka jak urodziłam, po porodzie włażę do łazienki (2 godz po) a tam wszystko jak przed porodem, myślę sobie, ok, trzeba się zważyć..Dziecko ważyło 4 kg a ja?????????? miałam tylko 3 kg mniej niż przed porodem! Druga ciąża to już było tylko 3 kg do przodu po porodzie;) A trzecia...zaraz po porodzie ważyłam 6 kg mniej niż przed ciążą:) Przyznaję - cała ciąża opierała się na diecie, no ale opłacało się;) Zobaczymy teraz:D Na razie 6 kg na plusie (!!!!) Ale od miesiąca ani grama więcej...

Przytyłam ogólnie 12,5 kg.W dniu porodu zeszło 7 a po 4 miesiącach (razem) 21 kg.

Przytyłam 5 kg. Jak wchodziłam ze szpitala, czyli 4 dni póxniej ważyłam 7 kg mniej (Alka ważyła 3550g), trzy miesiące po porodzie kolejne 6 kg spadło. Miałam cc.

Gość elinova
Przytyłam 16 kg. Po wyjściu ze szpitala - 2 dni po porodzie było -8 kg a pozostałe 8 kg zniknęło też...sama nie wiem kiedy :-)a moja córeczka ważyła 3,5 kg

Gość odswiezamm

Gość justaaaaaaaaa
az tyle ci spadlo w dniu porodu????????????? normalnie jestem w szoku , to co tyle wazylo?

W ciąży przytyłam 14 kg, po porodzie ubyło mi 8 kg, a po 2 miesiącach kolejne 6kg. 5 miesięcy po porodzie waże jeszcze mniej niż przed ciązą.

W ciąży przytyłam 14 kg, po porodzie ubyło mi 8 kg, a po 2 miesiącach kolejne 6kg. 5 miesięcy po porodzie waże jeszcze mniej niż przed ciązą.

miałam tzw zatrucie ciażowe,to nie jest normalne:)

Gość bipbip
mam pytanie: czy skora na brzuchu wraca do siebie, tj czy sie sciaga czy taki zwis jest przez jakis czas?

Gość jest i niektorym zostaje

Ja zawsze miałam chłopieca budowe,biodra prawie równe z talia. U mnie skóra wróciła do normy:)