Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaznaaa

Czy są tu faceci dla których ważne jest aby dziewczyna byla wierząca

Polecane posty

Gość powaznaaa

i praktykująca? Pytam powaznie ... i czekam na poważne odpowiedzi...:)

Wierząca Myślę że taka osoba jest pełniejsza Miłość u niej to Miłość a nie miłość Dzieki własnie wierze i poznaniu biblii mowiła to co mówi i jak mysli:) A tak rozne to było, a zarazem tak piekne. od tego co mowia inni, inne Bo Miłość jest piękna:)

Gość Sedzia Dreedd
Dla mnie i ida mojego kumpla tak, tylko oczywiście wierząca w ramach rozsądku :)

Gość co to znaczy...
w ramach rozsądku? możesz uściślić?

Gość agresor
fuj..ja unikam wierzacych,a wystrzegam sie moherow! :P nie jestem przeciwnikiem wiary-ale wole nie miec za partnerke osoby wierzacej,w wielu sytuacjach zyciowych wiara przeszkadza byc soba!-czytaj:chcialabym ale to nie wypada..itp. bleeeeeeeeeeee

czytaj:chcialabym ale to nie wypada..itp. bleeeeeeeeeeee Myślę, że nie wiara Często hipokryzja, która blizsza jest kobietom niewierzącym Np wie, że on nie znosi zdrady to trzyma nogi razem, ale juz w myslach była z niejdnym A wiara to szczerosc, bycie sobą :)

Gość powaznaaa
Oczywiście nie chodzi mi o fanatyzm religijny ani o wiarę typu- "robie tak bo inni tak robią". Chodzi mi o wiarę dojrzałą, która wynika z naszych przekonań, ze zdrowym podejściem do życia ( wg zasady - wszystko mi wolno ale nie wszystko przynosi korzyśc...)

Gość ja_ja
a co rozumiecie pod słowem wiara? czy dla was wiara oznacza przestrzeganie 100% nakazów koscioła np. rzymsko-katolickiego?

Gość billy joe
Zupelnie mi na tym nie zalezy, nie przepadam za ludzmi trzymajacycmi sie jakiejs religii, nie wytrzymalbym tego na codzien.

Gość recha
billy joe był chyba taki piosenkarz czy się mylę?

Wiara w Chrystusa to coś pięknego. Głęboka więż duchowa z Nim daje same dobre owoce- życie w prawdzie i miłości.

Gość billy joe
byl, a nawet jest, z green day 🖐️

Gość billy joe
wiara chrystusa niestety bardzo ogranicza, Chrystus to byl fajny gosc, ale chrzescijanie zachowuja sie tak, jakby wierzac w niego zjedli wszystkie rozumy i byli naj. wyzej sraja niz dupy maja.

Gość recha
wiedziałam, że coś mi to mówi!!!! a jesteś do niego choć trochę podobny? też malujesz sobie oczy?

Gość recha
a na pewno to ten z green day, bo myślałam, że z tego drugiego zespołu...

Gość wszechmogacy
wiara to papka dla maluczkich,tych co nie daja sobie sami ze soba rady-oni potrzebuja jakiegos niewidzialnego KOGOS

Gość billy joe
na pewno z green day i nie maluje sobie oczu ani paznokci, ale chyba nie o tym jest topik :P

Gość wszechmogacy
wiara to papka dla maluczkich,tych co nie daja sobie sami ze soba rady-oni potrzebuja jakiegos niewidzialnego KOGOS

Gość billy joe
Wiara jest piekna, ale religia ogranicza, a ja nie moglbym zyc z osoba o zawezonych horyzontach.

Gość wszechmogacy
ktos mi wycina polowe posta! wrrrrr

Gość wszechmogacy
mysle ze wiare wymislili BARDZO MADRZY LUDZIE kiedys dawno-po to zeby przy jej pomocy mogli sterowac tlumami!

Gość recha
billy joe nie maluje paznokci!!! tak robi tylko ten smarkacz z Tokio Hotel:P

Gość billy joe
oczywiscie, ze billy joe tez maluje. widzialem duzo jego zdjec z pomalowanymi paznokciami.

Gość recha
kręci cię, co? przyznaj się:D mi osobiście też się on podoba, ale ten paznokcie pomalowane...:O

Gość billy joe
pedalem nie jestem :O

Gość recha
tym lepiej, ale szkoda, że nie jesteś do niego podobny.....:O a masz chociaż ciemne włosy?

Gość za Jezusem droga prawda zyciem
...jest, pod warunkiem, ze nie jest to wiara na pokaz, przed ludzmi. Kobiety w ktorych wiara i milosc do Chrystusa dojrzewa nie sa tak ograniczone jak kobiety niewierzace, np. niewierzaca po klotni z chlopakiem potrafi nieodzywac sie przez kilka dni, jezeli te ciche dni przypadna na weekend czesto dochodzi do zdrady................. Wierzaca stara sie jak najszybciej dojsc do porozumienia, wybaczyc, i nie w glowie jej zdrady... Wierzaca pokorna nie boi sie prawdy o sobie i potrafi dostrzec swoje wady, po prostu, ma szersze horyzonty... :-D :-D :-D