Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MYCHAA

GDY SWĘDZI I PIECZE...POMOCY...

Polecane posty

witam wszystkich piszę bo narazie nie mogę udać sie do lekarza aby wyjaśnić moją przypadłośśćm może Wy Mi poradzicie?? Otóż, bywa tak że swędzą i pieką Mnie wargi sromowe, momentami wydobywa sie wydzielina białawo-zielonkawa. Czytałam że to mogą być grzyby, ale jak gdzie sie icg mogłam razazić to nie mam pojęcia, mam stałego jednego partnera (to Mój pierwszy i Ja dla Niego też). Proszę o poradę osoby które już może przechodziły coś takiego, może są dostępne globulki bez recepty na tą przypadłość... Pozdrawiam

dopochwowo lactovaginal - 1 raz na noc ( glob.) a wargi zmaruj clotrimazolum - 2-3 razy dziennie.... pomoże :-) kupisz bez recepty , ..... pozdrawiam

Dzięki Bastka. Obecnie przebywam za granicą, a tu nie mam odwagi i zaufania pójść do lekaża. spróbuję i mam nadzieję że pomoże... POZDRAWIAM SERDECZNIE

Gość a co jak
bolą jajka? :classic_cool:

jeśli Cie to nie interesuje to poco zaglądasz na ten link, jest wiele takich które Cie zainteresują. poszukaj czegoś dla Siebie

przez jakiś czas zrezygnuj z kąpieli z dodatkiem płynów lub żeli pod prysznic .... jak najmniej chemii !!!! pachnące mydełko zastąp szarym mydłem lub płynem do higieny intymniej z dodatkiem kory dębu (ma on właściwości antybakteryjne i lecznicze )

to akurat sama zaczęłam stosować, jestem kosmetyczką tak więc troszkę na ziołach się znam. ale dzięki jeszczeraz pozdrawiam papa

Gość ja bym raczej stawiała
na zakazenie bakteryjne... no ale może to i grzybica. mogłabyś tez stosować na noc globulki dopochwowe z propolisu - ale wtedy tylko to

Gość sosik
właśnie ponoć jak jest lekko zielonkawa wydzielina to raczej bakterie, przy grzybkach jest biały serek.