Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia_Poznań

Gdzie najlepiej rodzićw Poznaniu?

Polecane posty

Gość Asia_Poznań

Jaki szpital jest najlepszy?w Poznaniu

Gość Poznań
trudni powiedziec

Gość Aśka_Poznań
dlaczego Polna

1 najbezp 2 dobry sprzet 3 ogolnie ladny i zadbany szpital, lazienka w pokojach 4 personel swietny ja tam nie rodzilam ale moja przyjaciolka tam rodzila 2 dzieci kuzynka i wiele innych znajomych i wszystkie byly zadowolone:) a 2 moje sasiadki rodzily w Sw.Rodzinie ale tylko dlatego ze blisko mieszkam i jedna zostala zle zszyta i musiala miec szycie ponownie robione bo miala jakas infekcje, a druga byla zla bo nie mogla z mezem rodzic sale wieloosbowe, i ogolnie syf mowila

Niestety, ile rodzących tyle opinii :) Ja słyszałam złe opinie o Polnej, przedmiotowe traktowanie pacjentki, odsyłanie z izby, bo nie ma miejsc na porodówce. Rodziłam w Raszeji - jestem bardzo zadowolona z porodówki (tylko Raszeja ma wannę na porodówce, ale nie jest to wanna do porodu), natomiast oddział położniczy to jakieś nieporozumienie. Poród odbierał lekarz, który w akcji Rodzić po ludzku został wybrany aniołem, ale też miałabym zastrzeżenia - przede wszystkim nie mówił co robi, co podaje, kiedy zacznie działać, ale może niektóre kobiety wolą nie wiedzieć co się znimi dzieje.