Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Hmmmm... mam tak ochotę na seks... dziki seks..

Polecane posty

Niech będzie na stojąco.. odepnę Cię.. plece do ściane.. złapię Cię za pośladki.. unoszę.. z ciukiem rozchylę Twoją bieliżną.. i na raz wchodzę w Tobie.. Jak lubię czuć uczysk Twoje ramiona na szeje.. ciepło Twoje wnętrze.. ślizg Twoje soki.. Co mam w głowie dziszaj..

NIeźle! A w szkole niepowinienes byc ?? tk pozatym to ja Hetero:)

Gość a dalej
chyba jako nauczyciel :D zbokol stary fuj!

Gość czytajac...
mam ochote na golonke..zagotowac ja..wbic widelec...rozerznac nozem..i...opierdolic z musztarda... nie mam glowy dzis :o

Podniosłaś nogi oplatając moje biodro.. ogranicza to ruchy.. ale za to.. jak otwarta.. do cna..

Kiedy uderzyłem o kość łonowe Twoje, aż biłaś zęby w moim karku.. Hmmm. Boli.. słodki ból.. Palce moje poszły odkrywać Twoje skarby.. spacerują tu.. tam..

\"Niech będzie na stojąco.. odepnę Cię.. plece do ściane.. złapię Cię za pośladki.. unoszę.. z ciukiem rozchylę Twoją bieliżną.. i na raz wchodzę w Tobie.. Jak lubię czuć uczysk Twoje ramiona na szeje.. ciepło Twoje wnętrze.. ślizg Twoje soki.. Co mam w głowie dziszaj..\" uprzejmie proszę o mniej literówek rozumiem, ze w TAKIM STANIE trudno o koncentrację na poprawnej pisowni ale jednak nalegam na stosowanie korekty :p

Rękami nogami.. ciskasz mnie.. aż mnie obezwładniasz.. tak nie będzie! Oderwałem Cię od ścianę.. ręką walnąłem stos papierów na biurko.. położyłem Cię na blat.. Cofnąłem się.. Patrzę na Ciebie.. oczy masz zamknięty.. piersi chcą wyskoczyć z tej bluzki.. widzę sutki naprężając materiał.. sukieneczka ponoszona do biodra.. i tych słodki skarby między Twoje nogi rozchylony..

Wybacz.. ale w tym momencie.. pal licho literówki! Bez obraży ale skoncentruję się w czym inne.. Na pewno zrozumiesz..

Gość lachudra
no dalej dalej- chtnie poczytam:D

Odtworzyłaś oczy.. chwila rozdrażnienie? Z piętą zahaczyłaś o biodro moje i pociągnęłaś.. Moja męskość ledwo musnęła Twoją błyszącą muszelką.. wchodzę o pary milimetrów.. Patrzę jak Cię rozchyla.. Cudowne widok..

Gość lachudra
:D

Ach ten polskie, nigdy nie będę w stanie władac pisowni.. Idę dalej, lepiej mówię niż piszę...

Gość lachudra
reno 1965 - to twój rocznik?

Gość lachudra
czarniejszy chodzi Ci o jego samochód(renówki);)

Gość lachudra
reno - to co już koniec:(twoich fantazji;)

W oczekiwaniu, wygięłaś się.. łuk Twoje plecy tak namiętne sam mówił za Ciebie.., głowa Twoja wisiała z drugi stronie, uniosłaś nogi.. wysoko.. szeroko.. złapałem Twoje stope, połorzyłem ich na ramiona moje.. ledwo chodziłem w Tobie.. czułem Twój uczysk.. jak rozdzierasz się.. ręką głaskałem wzgórza łonowa.. odsłoniłem ten pączek.. musnąłem go.. jęk Twój..

Gość lachudra
czarniejszy-to wilczysko to Ty ;)

Nie Reno, samochód, się pisze Renault, zwam się Renaud i to faktycznie mój rocznik.. Oj Czarniejsze.. ubawiłeś mnie..