Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcie

bylam dzis u gina i mi powiedzial ze antybiotyki nie maja wplywu na tabsy

Polecane posty

Gość pomozzzcie

biore antybiotyk wiec go zapytalam jak dlugo mam sie zabezpieczac a on mi na to ze malo ktore antybiotyki maja wplyw na tabletki i ze nie musze ja juz nie wiem teraz nic :(

radzilabym sie mimo wszystko zabezpieczyc. mojej kolezance tez tak mowiono a teraz jest w 10 tyg.

Gość prxecież
na ulotce masz napisane grupy antybiotykow majicych wplyw na tabletki

Gość pomozzzcie
biore microgynnon na ulotce pisze ze niektore antybiotyki i np w leczeniu chorob infekcyjnych ja biore na zapalenie pecherza i cewki powiedzialam mu o tym wymienilam nazwe a on mi takie cos ;/

Gość prxecież
lepiej sie zabezpieczaj w trakcie i kilka dni po skonczeniu kuracji antybiotykiem i zmien lekarza bo ten to chyba olewa pacjentow

Gość pomozzzcie
hmm bylam u niego pierwszy raz babki go bardzo chwalily ze dokladny i wogole na mnie tez wywarl dobre wrazenie ale tym mnie zdziwil konkretnie ;/

Gość prxecież
najlepiej jak lekarz przepisuje ci jakis antybiotyk to miej ze soba ulotkie i powiedz ze bierzes ztabletki anty i naprawde zabezpieczaj sie pzrez te kilka dni a co do wrazenia i opini o ginekologu to bywa rozne ja mam takiego ktorego bardzo chwale a moja sistra klnie na niego ze cham i tak dalej wiec z ta opinia bywa roznie

Gość pomozzzcie
prxecież dzieki za opinie :) oczywiscie zabezpieczam sie ale dziwi mnie zachowanie tych lekarzy tym bardziej ze dobrze mu wytlumaczylam co mi jest pozdrawiam :)

Gość prxecież
moj to czasami odemnie takie pytania słyszy ze czasem chyba powstrzymuje sie od smiechu zeby sie pzymnie niesmiac ale zawsze odpowiada i to dokładnie