Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiemm

Jaka ta Jędrzejczak jest bezczelna

Polecane posty

Gość nie rozumiemm

Otylia Jedrzejczak nie przyznaje się do winy i nie przystaje zaproponowaną przez prokuraturę ugodę. Pływaczka jest oskarżona o nieumyślne spowodowanie wypadku drogowego, w którym zginął jej brat.

Gość ooolloooo
no

nie bezczelna tylko omamiona przez prawnikow, bo tak to juz by sie skonczyla kasa, a namowili ja na dalsza eskapade, czyli w gruncie rzeczy dluzej beda zatrudnieni. Za kazda smierc jest wyrok w zawiasach, nawet za obrone konieczna!!! Sierc musi byc ukarana, tym bardziej powinna isc na ugode.

Gość fragolkaa
A ja nie rozumiem, dlaczego ona ma byc traktowana inaczej niz zwykli ludzie. Ile za to by dostal "zwykly smiertelnik"?

Każdemu szkoda,mnie też,ale nic nie zwalnia jej od odpowiedzialności.Ponoć prawo jest dla wszystkich równe(?).Naprawdę,nie wiem na co liczą,i Otylia i jej prawnicy. Mark Tyson też musiał odpokutować. Hajto niedługo stanie przed sądem,czy też będzie liczył,na Bóg wie co?:O

Gość dzierlatka Zosia
bo to jest Ktoś ma sukces. a wy kim jestescie golasami przegrancami najemnymi wyrobnikamni sfustrowanymi . majacymi tyle do powiedzenia a nadajacymi sie jedynie na przeszczep.

ale rawo jest dla niej takie samo jak dla \"zwyklych\" ludzi. Moja kolezanka tez spowodowala wyadek ze skutkiem smiertelnym i dostala zawiasy, to nomalne, bo nie mozna uniewinnic smierci. Nawet jezeli zabijsz w obronie wlasnej to dostajesz zawiasy. Zawsze tak jest. Dlaczego nikt tego nie uswiadomil Otylii? Teraz ma calkiem spora szanse na odsiedzenie wyroku. Bo tlumaczenie, ze to wina losu jest bez sensu. Kodeks drogowy mowi wyraznie, ze jazde trzeba dostosowac do warunkow by zachowac szczegolna ostroznosc. NIe wiem co prawnicy chca uzyskac, bo odrzuceniem ugody tylko jej zaszkodzili.

Gość *** *** ****
a na mój gust to ona wierzy w to ze jest nie winna, bo jej psychologowie wode z mozgu zrobili, tylko po to zeby mogła pływać i trenować...w końcu i tak prawda do niej dotrze, tylko poźno...jak nie skończy w psychiatryku to bedzie miała farta...

Gość dzierlatka Zosia
sprawiedliwie nigdy nie znaczy rowno.

tak, bo taka linia wychodzenia z dolka widocznie jest dla niej najlepsza. Skad wy ludzie mozecie komentowac to co ona czuje, jak nigdy w zyciu nic podobnego was nie spotkalo. Krytykowac z cieplego fotela jest bardzo latwo, szybko i bez konsekwencji, co? Otylia przezywa caly czas ogromna tragedie. Jednak ugoda byla najleszym rozwiazaniem. Ona nie czuje sie winna, ze zabila brata, bo tak nie wolno mowic. Ona poporstu prowadzila samochod, nad ktorym niezapanowala i skonczylo sie tak tragicznie. Wiec ta ugoda byla najlepsza. Nie wiem co teraz sie stanie. Moja kolezanka gdy dowiedziala sie, ze zabila to sama chciala poelnic samobojstwo. Psycholog tez obral linie to nie twoja wina. Dzis trzyma sie na nogach, ale kazdej nocy placze. Bo do konca zycia bedzie miala swiadomosc, wiadomo czego.

Tak,Otylia,niepotrzebnie posłuchała obrońców.Teraz\"prosta droga\" za kratki.Niestety:O Co ona czuje?Tego nikt nie wie,tylko ona sama.Skoro czuje się niewinna,to można sobie różnie myśleć.Wyprzedzać sznur samochodów z prędkością 110/120 km/h,mając od niedawna prawo jazdy.........

Gość x_
powiesić!

x_,nie przesadzaj z tym wieszaniem:P ciupaska,trzeba umieć przewidzieć różne sytuacje,jak siada za kółkiem.Trzeba mieć wzgląd na pasażerów i innych użytkowników drogi.A gdyby doprowadziła do czołowego zderzenia i ofiar byłoby więcej?To co wtedy? Gdyby człowiek wiedział,że się przewróci,to by się położył.

Gość nie nie mogą-zęby rosną a
zwariowana ciupaska-dużo dobrego w tym co piszesz, ale nie potrzebne byłyby rozprawy w sądzie gdyby do czynu przypisywano wyrok z kodeksu. Za obronę konieczną można uzyskać uniewinnienie, jeśli przewód s. dowiedzie że ona faktycznie nią była.dlatego nie pisz że za obrone k są2 lata w zawiasach bo to poprostu nieprawda.

Gość dzierlatka Zosia
Tak własciwie to przydalaby mi sie nowa cipa i szukam kogos od kogo moglabym przeszczepic, ta stara od orangutana nie spełnia swego zadania, moge dziennie obsłuzyc tylko 20 klientow a chcialabym wiecej

Gość mirciaa
Jędrzejczak sie nie przyznaje do winy to kto w takim razie jest winny,czyzby jakis duch kierował tym samochodem?

Gość agaggg
A wiecie może jak to jest z Agnieszką Gołas?? (dla tych co nie wiedzą, żoną siatkarza, który zginął 16 wrzesnia w wypadku, krótko przed Szymonem). Czy ona miała jakąkolwiek sparawe? Czy dlatego, że było to w Austrii nikt nie postawi ją przed sądem?? Pytam z ciekawosci, a nie złośliwości...

Przestancie sie nad nia pastwic, powinna nie powinna byc osadzona.... Przecoez ona i tak juz swoje pieklo przechodzi kazdego dnia. Nie wiem po co sie nad tym rozwodzic.To jest sprawa jej i jej rodziny.

Gość jjjjjjjjjjjj
Ja tylko chcialabym, aby byla osadzana tak, jak zwykly szary czlowiek z ulicy. Jezeli zwykly czlowiek poszedlby za to za kratki, ona tez powinna. Jezeli zwykly czlowiek dostalby kare z zawieszeniu, ona tez powinna. Proste.

Gość wiziaa
nie rozumiem dlaczego ona sie nie przyznaje?