Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszka25

Samotność w związku-proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość dziewuszka25

Od 2 lat jestem z moim chłopakiem a czuję się samotna jak nigdy. Widujemy się raz w tygodniu i do tej pory mi to wystarczało, teraz pragnę czegoś więcej. Dziś marzę o tym, aby był obok mnie, aby mnie przytulił, ucałował, zasnął i obudził się ze mną, w naszym łożku. A on...on lubi takie zycie jakie ma obecnie i czasami mam wrażenie, że przegrywam z jego przyjacielem ponieważ do niego ma bliżej niż do mnie o całe 30 km. Straszna jest ta przestrzeń nas dzieląca, kiedyś owa przestrzeń stała się okazją do rozstania ( w innym związku) Coraz częsciej mam wrażenie, że zamiast zbliżać się do siebie, oddalamy się. Gdy tylko mówię jemu o tym co czuje, on tłumaczy to tym, że pewnie mi się znudził, albo mam innego. Cóż mogę zrobić, aby nie czuć się tak fatalnie jak dziś? Czuję, że wpadam w jakiś stan depresyjny, nic mnie nie cieszy, na nic nie mam ochoty-pomocy!!!

Gość Tęskniąca również...
Skąd ja to znam! Niestety takie życie wybrałaś łącząc się z kimś na odległość. albo musisz się z tym pogodzić albo...pojawi się ktoś nowy obok ciebie, ale to zapewne kwestia czasu.

Gość taaaaaaaka
a ja mam faceta 50m ode mnie i tez czuje sie samotnie, nawet bardzo...