Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie co nie

okazalo sie u ginekologa ze nie ejstem juz dziewica, jak to mozliwe????

Polecane posty

Gość fajnie co nie

nie spalam z nikim jszcze a nie jestem dziewica!!!!! ginekolog powiedzial ze to calkiem mozliwe od tampona lub wysilku fizycznego np na silowni eee????

Gość jgtynhb
tez tak mialam

Gość jgtynhb
ale podczas pierwszego razu bedziesz czula jak dziewica!!!!!!!!!

Gość fajnie co nie
no ale jak facet zareaguje?

Gość asdasd
Myslisz ze bedzie zazdrosny o tampon ? i ze sprawi mu to roznice czy jestes czy nie ?

Gość Cordobba
Jest to jak najbardziej możliwe. Ale radzę iść do innego lekarza i raz jeszcze się przebadać. Sama miałam z tym problem. Trenowałam aerobik sportowy od dziecka intensywnie...,przez to podobno błony nie było...a przy pierwszym kontakcie nie dość,że potwornie bolało to się okazało,że błona nie została wcale przerwana tylko jest tak elastyczna. Niestety bez chirurga się nie obeszło. Przykre doświadczenie.

Gość nuyt
nie zareaguje wciaz jestes jak dziewica !!!!!bedzie cie bolalo itd tylko mozesz nie miec krwawienia ale to tez nie kazda kobieta ma nie martw sie blony nie widac i nawet by sie nie zorientowal ze jestes nie dziewica ...przeciez nia jestes tampon to nie czlonek duza roznica!!!!

Gość Tiaaa moja tez mi taka
ciemnote wciskala a pozniej sie okazalo ze pol osiedla ja lecialo ... :(

Gość zoneczkaaaaaa
ja tak mialam , uwierzcie ! mysle ze to po masturbacji a facet do dzis nie wierzy ze bylam dziewica , skoro nie bylo krwi . jednak on byl moim pierwszym facetem !

Gość manzanka
Hmm.Proponuje sie zabic od razu i namiejscu:)

Gość arek25
To ten ginekolog Cie rozdziewiczyl swoim BIGDICKIEM, heheh :)

Nie martw się. I może zmień ginekologa po prostu. Oni są dziwni czasami... Mi kiedyś też jakiś usiłował wmówić, że mając 15 lat na pewno już musiałam \"coś\" robić, przy czym uśmiechał się jak knurek i pokazywał coś palcami:O Poza tym lekarz nie może Ci mówić, czy jesteś dziewicą czy nie, tylko czy masz błonę dziewiczą. A te są różne, czasami w ogóle lub prawie ich nie ma, czasami np. pozbyć się ich można dopiero przy porodzie, a czasami są tak \"okazałe\", że musi je przecinać lekarz. I nie martw się, co sobie ktoś pomyśli. To jest akurat najmniejszy problem. Jak ktoś będzie miał pretensję o to, że nie jesteś zarośnięta, to niech się puknie. I niech wali wała z kołdry uwieńczonego pęcherzem pławnym z dorodnego karpia, wtedy sobie poprzerywa błony🖐️