Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyszla mama

jestem w osmym tygodniu ciazy.. mam pytanie..

Polecane posty

jestem w osmym tygodniu ciazy.. mam pytanko.. czy to normalne, ze wciaz boli mnie brzuch i mdli mnie praktycznie przez caly dzien? wczoraj wymiotowalam popoludniu.. ale dziwne, bo np. nie jedzeniem , ktore zjadlam tylko jakas zolta ciecza.. sorki , ze tak opisuje to.. ale zaczynam sie martwic..

Gość glamour00
joze daj troche wiecej czasu niz 3 min :O

Wymiotować zaczęłam właśnie w 8 tyg. ciąży. W pierwszej mdliło mnie aż do porodu, w drugiej przeszło po 4 mies. Głowa do góry, wiem, co czujesz.

tez wymiotowalas ta zolcia? // jessoo.. to straszne.. bo wtedy caly zoladek mnie sciska.. :( boje sie , ze przez te mdlosci bede musiala juz teraz zrezygnowac z pracy..:(

tak właśnie wymiotowałam, aż mnie w końcu ( w I ciąży) wzięli do szpitala z powodu gestozy ( wczesne zatrucie ciążowe), ale jak zagrozili, że \"trzeba będzie usunąć ciążę ze względów życiowych\", to się wypisałam na własne żądanie i ostatni raz rzygałam na porodówce. Pocieszę Cię jednak: Przeważnie wymioty i mdłości dobrze wróżą na przyszłość ciąży. Być może będziesz musiała pójść na zwolnienie, w każdym razie KONIECZNIE powiedz o tym lekarzowi, który prowadzi Twoją ciążę. I tak jak napisałam, staraj się nie być na czczo, choć czasem się nie da, bo śmierdzi wtedy wszystko...

Gość ciekawoscXXX
dokladnie... raczej na jedzenie nie mam zbyt wielkiej ochoty.. na jego widok juz mam odruchy wymiotne.. umowilam sie juz z lekarzem na poniedzialek, wiec zbada wszystko.. co to jest to zatrucie? czesto wystepuje w okresie ciazy?