Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może janek jakiś

szczere wyznania 40-latka

Polecane posty

Gość może janek jakiś

"Kiedy miałem 14 lat miałem nadzieję, że kiedyś będę miał dziewczyne. Kiedy miałem 16, miałem dziewczynę, ale była beznamiętna. Więc zdecydowałem, że potrzebuję dziewczyny z uczuciami. Jak miałem 18 lat spotykałem się z dziewczyną, która była bardzo namiętna. Jednak była zbyt uczuciowa, o wszystko płakała, łatwo się denerwowała. Ciągle groziła samobójstwem. Postanowiłem, że muszę znaleźć jakąś "stabilną" dziewczynę. Jak doszło do 25 znalazłem dziewczynę stateczną, ale było to strasznie nudne, wszystko można było przewidzieć, nie cieszyła się z życia. I życie stało się przygnebiające. Trzeba bylo znalezc dziewczyne z ktora mozna byloby przezyc cos podniecajacego. W wieku 28 lat znalazłem ekscytujacą dziewczynę, ale nie mogłem za nią nadażyć. Wciąż się spieszyła, nigdzie nie zagrzała miejsca. Ciągle z kimś flirtowała. Z początku było zabawnie i ciekawie. Ale był to związek bez przyszłości. Więc postanowiłem znależć dziewczynę z ambicjami. Kiedy juz miałem 31 lat spotkałem mądrą, ambitna dziewczynę stojąca twardo na ziemi i się z nią ozeniłem. Ale niestety była tak ambitna, że się ze mną rozwiodła i zabrała wszystko co miałem. Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z dużymi cyckami.

Gość No cóż w wieku 40 lat
to już każda kobieta ma duże cycki

Brawa za poczucie humoru w dośc przykrej sytuacji jakiej się znalazleś........czyli opuszczeniu przez kochana osobe :(

Gość ale to już było i nie wiem
dlaczego tak często powraca :O

Na kafeterii to oczywiście normalne JAk lubi to niech se pisze ...przeciez jest po tragedii .ma luki w pamięci a może pije i zapomnial że pisał utrata kochanej osoby mąci w glowie

Gość ale to już było i nie wiem
co zapomniał, że już kilka razy ściągała to z netu i na kafe dawał?:O

Jak mu to pomaga ............to niech mu tamlżej będzie A może to inna osoba.nick pomarańczowy