Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa mama

dlaczego skasowano topikstyczniowe przyszle mamy?

Polecane posty

skasowali nasz topik, jak wiele innych, ale smutno się zrobiło a chciałam sobie poczytać, szczęściara to załamie się, i nie mam waszych numerów gg, bo jak miałam awarię to część straciłam:( ale dzień, przecież to piątek 23 luty a nie piątek 13:(

ja to skasowali!!!!!! szczęśliwa mamo chyba żartujesz?

ja tez nie mam waszych numerów!!!!!! szczęśliwa - musimy coś zdziałac!!!!

rozmawiam z Perełką na gg właśnie, Perełka mówi, że Bejka próbuje coś zdziałać, ma nasze @. może znajdzie coś ciekawego co by nie było takiego bałaganu jak tutaj:(

co są odpowiedzi moderatorów na to co się stało dzisiaj w nocy:O 08:46 moderN Na razie nie umiemy odpowiedziec na te pytania: - napisalam do admina w tej sprawie i jeszcze nie ma odpowiedzi - nie wszyscy moderatorzy sie odezwali. Jak tylko cos sie wyjasni, napiszemy tu. Na razie proponuje zalozyc topiki tymczasowe. Nowy Moderator 9:15:41 nie wiem co się stało są dwie wersje jedna iż skasował ktoś z moderatorów druga bardziej prawdopodobna że admin skasował lub wprowadza jakieś zmiany i czasowo będzie niedostępny jak się coś zmieni to napiszemy

dziewczyny może za nim nie wróci nasz tpoik to tutaj sobie popiszemy?

melduję się. ciekawe kiedy odzyskamy nasze cenne stronki 🌻 szczesciara by chyba ich tam pozabijala gdyba sie okazalo ze zginely na zawsze :) pozdrawiam :)

na innych topikach piszą ze może za 2-3 godzinki wróca nasze topiki, oby tak było!!!!

Ja też się melduję, Szkoda, by stracić taki świetny pamietnik. Mi bez różnicy gdzie bedziemy pisać, obyśmy się tylko wszystkie znalazły. Moje gg macie jakby co maila też :)

Ja tez sie melduje ale zamieszanie, wyslalam szybkiego @ do tych dziewczyn co mialam adresy ze tu jestesmy i musimy poczekac troche az sie zbierzemy bo marne szanse na odzyskanie . Zalezy czy to bylo na serwerze zapisane i czy ktos to dla nas odzyska. A mzoe któraj ma tabelke nasza gzdies zapisana??? Pozdrawiam Bejka

witam!!! ale sie Wam narobiło..kurcze jeszcze wczoraj Was czytałam.. smutno.. my jka poprosiłysmy o skasowanie naszego to mąz jednejstworzył chyba program i nam cały skopiował wiec my swój mamy i zawszemozemy wejsc i czytac.. mam nadzieje ze niedługo siew szytsko wyjasni... pozdrawiam WAs cielutko..moze jak odzyskacie to tez sobie skopiujcie ...bo jest kawał cudownego czasu...

Ja proponuje nasz nowy topik jakoś nazwac: może tak samo, albo np. styczeń 2006 zeby sie innym nie mieszało i ponownie zaczą sie wpisywac. Badz co bądz szkoda mi tamtego topiku, tyle wpisów......

ej...dziewczyny...wypowiadajcie sie.....co z naszym nowym topikem?

ollka założyć mozna ale znow nam skasuja, o wtedy? jedne dziewczyny załozyły nowy i znow go nie mają , ktos robi niezła rozpierduche, radoche ma ze zamęt sieje, jak dla mnie cos jest nie tak ze admin nic nie wyjasnia, w dupie ma i tyle!

ooo, znalazłam Was, a przed chwila tez założyłam topik o styczniówkach c.d., ale to piszmy tymczasowo tutaj

to juz nie wiem co robic, nie chce was stracic!!!!

faktycznie ktoś rozpiepsz robi na forum...może jakis haker

kuźwa to zaczyna zakrawac na kpine....warto pomyslec nad archiwizaja na przyszłosc to raz a dwa warto zastanowic sie nad przeniesieniem bo debile sie nudzą i bałagan robia, a admin śpi lub olewa nas i ma ubaw, za co k.....a on sie ma??

wogóle rozpierdziel jest na całym kafe, a myslałam ze tylko na ciąży....

Pola wyslalam Ci @ ze tu jestesmy ale widze , ze sama nas znalazlas .Wlasciwie to tylko jedna odpowiedziala na @ i jeden zwrot przyszedl. Moze mam zle adresy juz nieaktualne Chyba musimy przeczekac bo ktos naprawde jaja sobie robi ale mam nerwy taki pamietnik stracic a tyle razy mowilam sobie ze wszystko zapisze przekopiuje do WORDA i dupa blada ;( Mam gdzies druknieta nasza tabelke z adresami dzieciaczkow musze ja poszukac tyle mi zostalo ..... Pozdrowionka

Bejka fajnie jakby tabelka była bo tam chociażby adresy na bobasy są i po tym mozna dotrzec do \"naszych\" a to co napisali w redakcji W imieniu całej redakcji informuję: 1. To nie moderatorzy ani admin sieją ten zamęt 2. Wygląda na to, że albo ktoś z zewnątrz włamal się na serwer, albo wyszpiegował jakoś hasło do moderatorskiego panelu 3. Bardzo prosimy o niezakładanie nowych tematów o zniknięciach - sami widzimy co się dzieje 4. Prace nad problemem trwają, jednak nie potrafimy powiedzieć, ile dokładnie czasu to zajmie - prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość, ponieważ sytuacja taka zaistniała nie z naszej winy niezależnie od tego, kto i jakie domysły na ten temat snuje szok, to nie mozna czuc sie ttu zbyt pewnie jak mamy takich \"zaufanych\" moderow! zupełnie jak w naszym rządzie!

Perełka tabelke mam w domu jak do poniedzialku nie wroci nasz topik z naszymi danymi to ja wprowadze a tearz zmykam do dzieciaczka bo chory biedny moj Ba bo tak na Bartoszka wolaja \"Ba\" Pozdrowionka dla Wszystkich

Ja też jestem za zmianą tematu jeżeli nie uda nam sie odzyskać tamtego. Żeby już się biedne nowe ciężarówki nie wpisywały w maju, że one tęeż mają termin na styczeń :) :) :)