Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

bebe87 przesle ci fotke ale tez bym chciala twoja :PP maritaa@o2.pl

Wyslane:) juz powinnas miec na poczcie. Czekam na Twoje:)

Widze ze niebardzo dzisiaj ruch na forum... Ale musze przyznac ze ogolnie jest coraz lepiej:)

juz patrze sorki :P zagapilam sie na promocje plusa :P promocja dlaczego nie rozmowy za darmo trwa do 22 marca takze lipa nie oplaca mi sie kupowac startera ;P

ja jak rozmawiam z miskiem to zaraz sie rozklejam głos mi drzy, wiecej smsów piszemy bo to mozna w kazdej chwili a nie ma problemu z odpisaniem. wykupilismy pakiet 500 smsów po groszu i piszemy a dzwonie od jego taty za darmo

Paula a nie moglas przeniesc wszystkiego na dysk D? Wtedy bys ocalila swoje pliki...

Kasiu jak kto woli:) My piszemy do siebie codziennie wieczorem ale nie duzo, ok 2-3 smsy:) Do tego raz w tyg do mnie dzwoni, bo dobrze jest uslyszec ukochany glos...

bebe ty masz tyle lat co ja rocznik 87? no coz ja wygladam jak zwykle na mlodsza :P. wiem ze po wygladzie sie nie ocenia ludzi ale wygladasz na ladna,sympatyczna dziewczyne. wysylam ci juz moj link. dzieki za fotki

To byl slub, mialam makijaz:) dlatego tak wygladam... Jeszcze dostaniecie moje swieze fotki z zolnierzem:) jak przyjedzie to sobie zrobimy mala sesje;)

no ja tez sobie musze z jarkiem zrobic mala sejse bo w sumie to nie mamy fotek razem :( chyba moze ze trzy.. ale nei sa za ladne.. dlatego zrobimy sobie sesje jak przyjedzie :D nic sloneczka uciekam si euczyc , buziaczki ;* czyli bebe masz 20 lat tak jak ja?

Sliczna dziewczyna z Ciebie!!! Tak, mam 20 latek. Nio to czekam na fotki z zolnierzem;)

beda jak przyjedzie do mnie :P moze juz w ten weekend hihi :)) dobra mykam, 3maj sie cieplutko, do uslyszenia :*

ja przez dwa dni potrafie wysłac nawet do 150 smsów od wczoraj rano do dzis wieczorem wysłałam 120 :) takze głownie smsy a ze po groszu to sobie nie załuje pisze wszystko :) a jak mam chec usłyszec jego głos to dodatkowo dzwonie

Czesc Dziewczynki.. Po pierwsze dziekuje za wsparcie,pomoc i porady 🌻 Sprawa wyglada tak... 1.napisałam mu esa żeby zadzwonił - zadzwonił 2.rozmowa mega krotka i w sumie niezaciekawa:( tak jkaby znow klotnia 3.Postanowilam olac to calkowicie i wyjasnic pewne sprawy gdy bede mogla pogadac z nim na zywo,lubw liscie bo przez tel nie da sie tego wyjasnic :/ niestety.. 4.Napisalam mu o tym.. - ze chce zkonczyc to chora sytuacje i sie pogodzic bo nie warto marnowac czasu na klotnie Teraz Ma Warte.. Pierwsza. Nie odpisuje bo ponoc nie moze. Nie wiem kiedys doczekam się odpowiedzi :( Ale.. jest mi już lżej.. Chociaż nie wiem co on na to powie... Wogole wiem ze jakis sfochowany jest itp ale to moze tez byc przez to warte moze stres albo cos,bo sie przejmowal ta wartą.no juz sama nie wiem :( chcialabym by ta chora sytuacja sie skonczyla!! :(

Fajnie:) Ja dodatkowo pisze listy, ostatnio Łukasz mnie zaskoczyl bo tez do mnie napisal:)

Miska, moge liczyc na Wasze albo Twoje fotki??? Wyslij na bebe87@op.pl Obiecalas mi:)

no listy po jednym do siebie wysłalismy jeszcze jak był na szkolce Miiisiiia napewno bedzie dobrze, warta to odpowiedzialna rzecz i dlatego nie pisze, tym bardziej ze to pierwsza i napewno sie stresuje.

Bebe kurcze Jacie cakowicie sobie zapomniałam. Teraz Obiecuje przy wszystkich! :) że jutro na 100% wysle,bo teraz juz klade sie do looozia bo mam gorączke mam :( chociaz i tak nie zasne przez to wszystko ale juz nie daje rady :( wiec jeszcze raz dziekuje Wam dziewczynki za wszystko 🌻 Bebe jutro dostaniesz fotki :) lecz tylko moje,bo razem nie mam y :( buu... nic uciekam do wyrka... Dobranoc sloneczka i kolorowcyh senkow... Ja jeszcze licze ze moze mi odpisze... :(

Misia wszystko sie ulozy:) Jak sama pisalas stresuje sie pierwsza warta wiec i tak bys nic sobie z nim nie wyjasnila... Jutro porozmawiacie na spokojnie:) Zycze powodzenia!

ja tez juz uciekam bo obiecalam Łukaszowi ze szybciej sie poloze... Jak pisalam wczesniej cierpie na bezsennosc... Ale to dziwna bezsennosc bo jak on jest w domu to spie jak dziecko:) Pa kochane! Postaram sie zmusic do spania...

hej dziewczyny:) jednak raczej nie zobacze mojego Miska:(bo jest kwarantanna:( ale mowił,ze raczej ja powinni zniesc i moze,moze przyjedzie ale moooooooooooooooooze.... no ale obiecałam mojemu Miskowi,ze bede silna,wiec jestem:)i jakos mam dzis dobry humor:)nie zobacze go teraz to zobacze na swieta napewno:)a to juz przeciez nie tak długo:) dziewczynki no ja nie mam jeszcze wszystkich zdjec wiec powysyłajcie mi magda001_87@tlen.pl no nic zycze Wam milego dnia:)moze potem jeszcze zajrze tu:P

Siemka dziewczynki......długo mnie nie było ale postaram sie nadrobić stracony czas....co tam u was??? jak żyjecie??

ojs jejku dzisiaj chyba nic mi nie zepsuje humorku:D:D:D!!mam nadzieje,ze i Wam humorki dopisuja:)kurcze dzis mamy pierwszy dzien wiosny:)co prawda u mnie leje od rana no ale trudno:D:D:D:D:D

Hej Wam dziewczynki :) No tak pierwszy dzień wiosny... a u mnie śniegiem sypie :( Humorek też nienajlepszy,nie mam kontaktu ze Swoim a pozatym ciągle jakieś kłótnie wysiadam już powoli :(:(