Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Paula przeciez ty musisz wiedziec na czym stoisz, on musi z toba porozmawiac i koniec

Wiem,że można odwołać. Juz uzgodniłam, że jutro z samego rana tato ze mna pojedzie i juz tam zostaniemy na tydzien. Mam nadzieje,że przepustka mu sie nie konczy dzisiaj... Przeważnie na ile dostają taką przepustke, 72h?

ale wojskowe 72 godziny to czesto duzo krocej:(takze sie sprezaj paula bo roznie to moz byc,a ie masz do niego telefonu stacjonarnego zeby zadzwonic?

Od wczoraj jest na przepustce... On nie ma stacjonarnego telefonu. Chyba nie moge czekac do jutra,bo sie miniemy. Jakbym wiedziala wczesniej,że jest na przepustce to bym miała czas na jakieś działania,a moj tato dzisiaj nie pojedzie...

dla mnie z nim jest cos nie tak,ile wy jestescie razem,ale tak normalnie?bo ty piszesz ze kiedys was cos laczylo itd,ale ile czasu tworycie zwiazek?

Tak że cały czas razem to z 4 miesiace + 2 miesiace wojska. Ale,że co jest nie tak andzelina? 100 pare kilometrow nas dzieli, ale w przyszlosci to ktores z nas by sie przeprowadzilo, predzej ja,bo ja mam dwa domy i raz mieszkam tu raz tu.

bo ja myslalam ze wy sie polaczyliscie kilka dni przed wojskiam,tak pisalas na poczatku

Sorki na chwilę się straciłam. Moje zdanie jest takie: Napisz mu seska żeby był u Ciebie po angielskim. jak go nie będzie to znaczy że nie jest wart CIebie!!

To moze faktycznie cos źle napisałam. Znamy się od 8 lat tak w ogóle, on był we mnie zakochany kiedyś kiedy ja miałam chłopaka, powiedział mi że długo wczesniej coś do mnie czuł... Nie chce mi sie wierzyć,że nagle mu to wszystko przeszło,bo wiem jaki jest uczuciowy,wtedy po przysiedze to jak juz bylismy sami to miał łzy w oczach kiedy mówił mi,że już nie mógł wytrzymać z tej tęsknoty,a rzadko widzi sie chłopaka,który płacze..

zycze ci zeby wszystko sie ulozylo,ale czasem trzeba spojrzec na wszystko z boku,bo chlopak zachowuje sie strasznie,bo jesli tak teskni to czemu nie pisze o pjtce????

No dokładnie coś mu się poprzestawiało jak na mój gust. Dlatego musisz sobie to z nim wyjaśnic

A moj zostaje jednak w Radomiu!!!tak mu powiedzili! Ale mam balagan musze posprzatac nie chce mi sie..;/ Nie lamac sie bedzie dobrze !!

To fajnie ze zostaje tam gdzie byl, moj nie mial tyle szczescia heh ale co tam dalismy rade

no wlasnie wolalabym zeby go przeniesli blizej ..ale nie wolno narzekac!! Dobrze ze nie jest dalej :) Co powiecie ciekawego?? nudzi mi sie :(

A mojego przenieśli i bardzo się z tego cieszę bo jest teraz dużo dużo blizej!!

oo to gratuluje =] czeste spotkania i odwiedzac sie mozna :) Tylko pozazdroscic!1 Amoj ma juz teleofon i pidzemy sobie smski :)

No nie narzekam ma pjtke raz na 2 tygodnie i do tego stałki (narazie miał jedną a jest tam miesiąc). I jak nie ma słuzby to w niedziele i święta można odwiedzać:)

Minerva no to masz dobrze teraz. Doczekałam sie dwóch smsów... Najpierw napisał, że kto mi to powiedział, że był na przepustce. (Czyli chyba juz nie jest). A jak mu napisałam że nieważne i czemu mi o tym nie powiedział to mi odpsał: \"Misku Ty nie wiesz o co chodzi... powiedz mi tylko kto Ci o tym powiedział\" Nie chce wydac tej osoby dlatego mu nie powiem. I napisał mu żeby mi wytlumaczyl o co chodzi, bo juz naprawde nic nie rozumiem. Teraz czekam na odpowiedz...

Moj misiek juz wie ze jutro przyjedzie na 100% jupi! Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paula ale skomplikowany ten Twoj facio:) Mam nadzieje ze wszystko sobie wyjasnicie!

Czesc kobietki!:) Ale beznadziejny ten lipiec..niedosc ze robota to taka beznadziejna pogoda:( mam nadzieje ze sierpien bedzie ładniejszy:) Ja czekam tylko na piatek bo moje koffanie przyjezdza:) byc moze na wiecej niz 3 dni:) Olka Ty to masz super ze Twoj tak czesro przyjezdza:) nic tylko pozazdroscic:)

Olka ma najlepiej!! no ale wiecie ma napewno jakies uklady :P zartuje:D Ja nie wiem czy go puszcza na wesele..;/ do jutra mamy dac odpowiedz a nie wiadomo czy K. powiedza ...

No dziewczynki a mi Kochanie zrobiło niespodziankę i przyjechało na stałkę:D:D:D Będę jutro:D

Zamykam mój tez ma sie jutro dowiedziec czy go puszcza na to wesele bo moze byc problem...podobno jest takie cos jak złote przepustki tzn jesiony dostaja w ostatni weekend przed wyjsciem no i wlasnie to wesele przypada 21..a wtedy puszcza jesionow i niewiadomo czy beda mieli ludzi na dyzury...