Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brydziaa

OD LISTOPADA 2006 STARAMY SIE O DZIECIATKO, CZESC 3...

Polecane posty

Kochane, jeszcze raz bez literowki w temacie :)) [23.02] 13:15 Luxor AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dorwę to nogi z du**y powyrywam!! W poszukiwaniu szczęscia dzisiejszego dnia... czekając na cud.... [23.02] 13:16 Luxor [wscieky] W poszukiwaniu szczęscia dzisiejszego dnia... czekając na cud.... [23.02] 13:16 brydziaa luxor, zaloz ty ponownie ladnie bo z ta literowka w tytule glupio, ale sie wkurzyla, musimy sobie inne forum znalezc [23.02] 13:16 andzia111 CHAMSTWO I TYLE, DO D**Y, D**Y, D**Y Z TAKA KAFETERIA.... Nadzieja — pożyczka, której udziela nam szczęście. Antoine Rivarol [23.02] 13:17 andzia111 i bede pisa do d u p y , d u p y i jeszcze raz do D U P Y!!!!!!!!!!!!! Nadzieja — pożyczka, której udziela nam szczęście. Antoine Rivarol [23.02] 13:17 Luxor To gdzie sie przenosimy??? bo ja mam dosć juz! W poszukiwaniu szczęscia dzisiejszego dnia... czekając na cud.... [23.02] 13:18 brydziaa dziewczyny, musimy poszukac, jest tyle roznych forow dyskusyjnych...pie**olic kafeterie!! [23.02] 13:21 andzia111 ja przepraszam ale : P I E R D O L I C KAFETERIE, SZUKAMY CZEGOS INNEGO!!!!!!!!!!! Nadzieja — pożyczka, której udziela nam szczęście. Antoine Rivarol [23.02] 13:26 Luxor a może forum...nasz-bocian...?? szukajcie... bo mi pomysłów brak W poszukiwaniu szczęscia dzisiejszego dnia... czekając na cud.... [23.02] 13:40 andzia111 dobra - wynosimy sie i trzeba tym dziewczynom e-maile powysylac.... Nadzieja — pożyczka, której udziela nam szczęście. Antoine Rivarol [23.02] 13:46 iti jak gdzies się zaklimatyzujecie, to dajcie mi znać na maila [23.02] 13:49 andzia111 tu jest odpowiedz..... poczekamy - zobaczymy ale jak wlamali sie raz na serwer to i drugi raz sie wlamia - zastanowcie sie dziewczyny!!!! Modraszek W imieniu całej redakcji informuję: 1. To nie moderatorzy ani admin sieją ten zamęt 2. Wygląda na to, że albo ktoś z zewnątrz włamal się na serwer, albo wyszpiegował jakoś hasło do moderatorskiego panelu 3. Bardzo prosimy o niezakładanie nowych tematów o zniknięciach - sami widzimy co się dzieje 4. Prace nad problemem trwają, jednak nie potrafimy powiedzieć, ile dokładnie czasu to zajmie - prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość, ponieważ sytuacja taka zaistniała nie z naszej winy niezależnie od tego, kto i jakie domysły na ten temat snuje Dura lex sed lex. modraszek007@o2.pl Nadzieja — pożyczka, której udziela nam szczęście. Antoine Rivarol [23.02] 13:50 Menia21 Boże poprostu niewierze co za za przeproszeniem -DEBILE!!! Dziewczynki jak coś będziecie chciały zmienić to dajcie znać [23.02] 13:52 Menia21 A już myślałam że strace was na zawsze!!! kochane, jeszcze raz bez [23.02] 13:55 Menia21 dziewczynki a Może strona www.starania.webd.pl ??? [23.02] 13:56 Menia21 tam jest spokojniej i przynajmniej niekasują topików bo tam wcześniej też przesiadywałam [23.02] 14:01 Menia21 jest tam kto???

tak mi smutno, ze znowu nas nie ma, i tabelki nie ma , ktora jutro chcialam uaktualniac:( i swietowac dzis chcialaysmy setna strone, po prostu dol:(

brydziaa - nie smuc sie:) dopiero teraz zauwazylam ze bylo OD LISTOPDA...;).... TO MOZE ZEBY FAKTYCZNIE TERAZ mieli co robic zalozymy ze 100 naszych tematow OD LISTOPAD....:) PRZYNAJMNIEJ BEDA MIELI CO KASOWAC... a niby to nie moderaci - poczekamy , zobaczymy ale mysle ze warto by sie bylo przetransportowac na inne forum... zobaczymy co inne dziewczyny powiedza jak nas znajda...

Brydziu ja jestem cły czas i też czekam aż ktoś się odezwie

dziewczynki a patrzałyście na ta strone co wam podłam??? www.starania.webd.pl

mi sie szczerze mowiac to tu sie najbardziej podoba, bo nie ma tyle tej zbednej grafiki...nie ma przerostu formy nad trescia tak sie zastanawiam czy mozemy gdzies nasze stronki kopiowac tak na przyszlosc...

menia- poczekamy do wieczora, moze uda im sie odzyskac te topiki w co watpie ale.... ja sie juz na nasz-bocian zalogowalam...na wszelki wypadek:)

Niema sprawy ja tylko tak zaproponowałam . Bo poprostu ta strona jest sprawdzona.Ale tu sie i tak juz przyzwyczaiłam.:):):)🌻❤️

ja tez waśnie jestem juz od dawna zalogowana na tej stronie co wam podałam

fajnie ze proponujesz, jako alternatywa podoba mi sie to forum menia:) juz sobie obejrzalam ale tutaj jest najfajniej kurcze..poczekajmy jeszcze troszke, moze odzyskaja, albo przynajmniej zabezpieczenia poprawia

a tak poza tym tzreba nadrobić 100 strone.A niech ktoś sprubuje zrobic to jeszcze raz to UDUSZE!!! osobiście

no pewnie że poczekamy jeszcze raz możemy zaryzykować .Co nie Kobitki???

Andziu wiem dlatego byłam w szoku i wiem jak wy się czułyście za pierwszym razem.

myslałam na początku że to coś z moim laptopem ale póxniej wiedziałam że to nieżarty.

i tak nic zrobic nie mozemy...wiec coz:) jakos przyzyjemy co laski?

Pewnie że tak Brydziu innego wyjścia niemamy:)A jak dobrze pójdzie to i tak będziemy 100 stronke oblewać i to juz niebawem.;)

no ba!!!a dzis wieczorem i tak swietowac mozemy...tylko co kurcze, chyba nowy poczatek...:(

ja sie tylko powturze z małym pytankiem czy wie ktos jak moge likwidować zawiadomienia z mojej poczty o odpowiedziach z forum bo mi to zapycha poczte . Prosze pomóżcie mi

to ja proponuje klikac tylko i wysylac i tak do setki:)...;) ja uciekam dziewcztka i mam nadzieje ze WAS znajde wieczorkiem:) ide lyzwy oliwic;) dobrego dnia slonca:)

musisz ten haczyk zlikwidowac przy wysylaniu wiadomosci. tam jest takie male okienko

Ale ja tylko raz weszłam na topik i do tej pory mi wysyłało ale może teraz przestanie bo tamten topik też jakis kretyn skasował i dziewczyny zaczynaja od nowa.