Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza..

POMOCY!Czy któraś z Was ma prostownicę MPM LN2004????

Polecane posty

Gość iza..

dZIEWCZYNKI JEST PROMOCJA W SKLEPIE W MOIM MIESCIE NA TE PROSTOWNICE.Z 59 ZESKOCZYLI NA 29-TO NAPRAWDE MALO.JEDNAK ja mam juz prostownice,kicha jak 150!Clatronic,5 lat temu dalam za nia 50 zł i tragedia.Nie chce powtorzyc błędu i dlatego pytam:czy tora s z Was ja ma lub miala??? Wiem ze model BM54 jest super,ale to nowszy model ,a ten jest starszy ... Dzieki

Gość iza..
up up

Gość lkxjzlkxj
up up

Gość jjjjjjjjjjjj
ja mam mpm product linia kobiety czy jakos tam. Nie wiem czy to to sama, ale jest rewelacyjna. W media kosztuje 79 podczas promocji.

Gość Iza..
dzieki za odpiedz,ale powiedz mi jaki masz konkretnie model??Czy wlasnie ten???2004??Co o niej sadzisz,czy pali wlosy,jak szybko sie nagrzewa itp?? Bardzo bylabym wdzieczna za odpowiedz

a potem się dziwicie, że macie włosy spalone jak siano i wypadają garsciami :O jak sie kupuje taki badziew za 29 zł to nie dziwne :O ja prostuję włosy co 2 dni od ponad 3 lat i nawet pół końcówki zniszczonej nie mam a nie używam żadnych \"ochraniaczy\" tylko, że ja nie skąpiłam i wydałam na nią ponad 300 zł bo jak już coś mieć to niech to będzie porządne 🖐️

Gość Iza..
Daruj se przemądrzanie się.Gdybym miala fulll kasy to kupilabym sobie i za 5000.Jednak jezeli mam szanse kupic cos ok za mala kase korzystam z tego...Jezeli to badziew chcialabym się dowiedziec o tym od kogos, kto uzywal tej prostownicy!Na forum znalazlam wpisy dzieczyn uzywajacych rozne prostownice, miedzy innymi np.Rowenty,ktore kosztowaly ponad 200zł i bylo okolo 10 ocen, z tego zadnej pozytywnej.Sama widzisz że cena nie zawsze ejst wyznacznikiem jakosci.A swoje madrościi teksty,ze masz "prostownice za 300zł" zostaw sobie dla kogos innego,komu to zaimponuje....

Gość mała miiiiiiii
Iza nie kazdego stac ;) 🌻dla ciebie;)

Gość jjjjjjjjjjjjjjj
model, ktory ja mam to BWT-B54 mpm product. Jest rewelacyjna, plytki ma ceramiczne i regulator temperatury. Nie sluchaj tych co pisza, ze musi byc droga aby byla dobra. Moja kuzynka kupila baby blissa, jakos tak sie nazywa, niby hiper super marka, przyjechala do mnie i zapomniala jej, wiec uzyla mojej, byla zachwycona. Mowila, ze szybciej prostuje i dluzej wlosy sa proste. Kupila ja:)

Iza.. ---> jak mnie nie stac to nie kupuję wcale a juz na pewno nie taki badziew za 29 zł :O ale pogadamy za jakiś czas jak będziesz pytała na forum CO POMAGA NA ZNISZCZONE WŁOSY nie mówię, że za miesiąc czy dwa ale prędzej czy później to się niestety stanie 🖐️

jjjjjjjjjjjjjjj ---> Baby Liss akurat też bym nie polecała :P pozatym idźcie do salonu fryzjerskiego i zapytajcie pierwszej lepszej fryzjerki co myśli o prostownicy za 29 zł skoro ja wg was się wymądrzam 🖐️

aha i jeszcze jedno teraz dobra prostownicę można kupic już za ok 100 zł ale 3 lata temu ich ceny były dużo wyższe dlatego ja dałam tyle ile dałam wiec jak stać Cię na 30 zł to te 70 na pewno jakoś dozbierasz :P

jjjjjjjjjjj ---> a Twoją znalazłam na necie za 100 złotych właśnie więc Ty masz dobrą sądzac po cenie

Gość jjjjjjjjjjjjjjj
do teoria----------> prawda jest taka, ze kazda prostownica niszczy wlosy. Tu nie chodzi o marke, ale o cieplo, ktore powoduje pszesuszanie sie wlosow. Niestety, ale tak jest i twoja rada jest na nic. Tu chodzilo o to, ze te tansze, za 30zl, sa do bani bo za malo sie nagrzewaja i po prostu nie prostuja wlosow. To tez napisala autorka. Ta ktora ja polecam mozna kupic z ok70 zl w media, za taka cene ostatnio kupila moja, wczesniej wspomniana kuzynka. Nie ma co tu sie licytowac, bo kazda niszczy wlosy. Jedyne co mozna doradzic to codzienne nakladanie odzywki na wytarte recznikiem wlosy, stosowanie odzywek na cieplo i podcinanie ich co poltora miesiaca, miesiac. Tak samo suszarki, lokowki, farby i inne niszcza. J astosje ja juz ponad rok, i nie mam zniszczonych, ale chodze do fryzjera co miesiac i podcinam, poza tym duzo odzywek stosuje i wiem, ze gdybym tego nie robila, mialabym siano juz na wlosach.