Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam was

Jaki odcien czerwieni do jasnej cery i miodowych wlosow?

Polecane posty

Gość zapytam was

Odcieni czerweni jest mase od wpadajacych w pomarancz do bordo. Mam jasna cere blada, lubiaca sie zarozawiac jak jest zimno czy goraco i wlosy blond w kolorze sloneczno-miodowe. Jaki odcien czerwieni bedzie mi pasowal? Zarwno ubran jak i lakieru do paznokci :)

Gość ferdzia
taki lekko podchodzacy pod bordo - ale jeszze czerwony

Gość AsiaNiebieska
Przykładaj do siebie różne odcienie czerwieni - przy twarzy i zauważ, który odcień wychodzi na pierwszy plan, tak, ze twarz jest mniej widoczna (to odcień niewłaściwy!). Natomiast odcień, który się "chowa", a Twoja cera, kolor oczu i włosów (jesli są naturalne) zyskuje na urodzie, to dobre odcienie. Kiedyś była książka pt. "Znajdź swój kolor", jeśli na nią trafisz w księgarni to kup sobie, bo dużo można się z niej dowiedzieć i nauczyć o kolorach. Mi bardzo pomogła.

a ja uwazam ze bordo niezbyt bedzie pasowal, za to wszelkie pomidorowe ze smietana, czerwienie \'pomaranczowe\' jak najbardziej. pozdrawiam

chodzi mi oczywiscie o kolor jaki ma zupa pomidorowa z dod. smietany.. :)

Gość buriozza
ceglasty, ew. spróbuj krwistą czerwień...ale na pierwszym miejscy taki ciepły ceglasty... zależy też na jaką okazję..

Gość zapytam was
dzieki :) bede musiala pochodzic po sklepach i poprzymierzac, teraz duzo czerwieni to bedzie latwiej. chcialabym kupic kilka czerwonych rzeczy, na codzien i na jakies okazje, wiadomo zaden kolor tak jak czerwony nie zwraca na ciebie uwagi innych osob :)

Gość w bordowym nie bedziesz ladnie
wygladac raczej soczysta raczkowa czerwien lub wpadajaca w koralowy wpadajaca w pomaranczowy i rudy tez powinna ladnie wygladac nie moze byc zbyt ciemna

Gość to zależy jaki jeszcze masz
kolor oczu?

Gość zapytam was
brudny niebieski, wpadajacy w szary i troche zolto-zielonych ciapek przy zrenicy :PP