Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiikunia

KUPIĘ TIUL do dekoracji sali weselnej!!!!!!! Piszcie

Polecane posty

Witam. Nowy tiul kosztuje około 4zł za mb a mi nie zalezy na tym, zeby był nowy. Może być z drugiej ręki, pzrecież spokojnie mogę uprać. Podaję maila i bardzo bym prosiła o jakies prpozycje cenowe i np zdjęcia (jelsi ktoś ma) jak dekorowali swoją salę. Naprawdę z chęcią kupię tiul, bo wolę zapłacić dwa razy mniej za coś co przyda mi się raz w życiu. Pozdrawiam i gdyby ktoś był chętny, to prosze pomóżcie. Jeśli Wam tylko nie jest potrzebne.... Ewentualnie jeśli ktoś COKOLWIEK miałby do odstąpienia, przyjmę każdą ofertę, bo nie mam za dobrych warunków finansowych, żeby sobie pozwolić na wykwintną dekorację..... Z góry szczerze dziękuję. justynka-86@wp.pl

Gość anikam
hej! ja mam slub 4 sierpnia. Kupilam nowy tiul w 2 kolorach: jasny róz i biel. Jest tylko taki problem, bo ja bede go cieła na kawałki, zeby tak przystroic sale: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff75dd5f9ae0799f.html jezeli by ci to odpowiadało to moge ci odsprzedac za 1/3 ceny

hej! Tak, podoba mi się. Tylko, że kupiłabym tiul jedynie biały, bo nie pzrepadam za różowym. Ale bardzo chetenie. Tylko bedziesz musiała mi po slubie napisać w jakich dokładnie kawałkach bedziesz miała tiul, żebym ewentualnie rozplanowała też dekorację. Zapisz sobie w tkaim razie mojego maila, mozęsz podać swojego i bedziemy w kontakcie. Ja mam ślub 1 wrzesnia. Do usłyszenia i dzięki PS. jesli ktos jest jeszcze chetny to bardzo proszę równiez o kontakt, bo potzrebna mi jest duża ilość. Pozdrawiam.

Gość anikam
ok, moze byc i biały :) chyba mam go ok 40 m, najlepiej bedzie jak ty zapiszesz moj, w razie gdybys kupila gdzie indziej to sie po prostu nie odezwiesz i tyle :) ja to moge zapomniec wiec anku31@wp.pl

Gość decore
kochane odkupię od was każdą ilość ...

Gość deli145
ja mam tiulowe kokardki na klamki do samochodu