Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarownica_agata

czy jesli zamowie katalog QUELLE, to bede musiala cos zamowic, czy nie??

Polecane posty

w jakiejs gazecie byla mala ksiazeczka i bylo tam napisane \'zamow bezplatny katalog\' no i sie zastanawiam, czy jak mi przysla katalog, to czy bede musiala zamowic, czy nie.. i czy beda mi to przysylac ciagle. wolala bym sie nie wpakowac w takie cos, ze np z kazdego katalogu cos bede musiala zamowic czy cos takiego

Gość Iwoneczka
na 100% nie będziesz zobligowana do zamówienia czegokolwiek -wiem, bo sama też zamawiam tylko katalog ;-)

Gość takajednapusta
Iwoneczka dobrze mowi ! :) Nie bedziesz musiala!

ja czasem zamawiam nawet po to tylko zeby się zorientowac co mają...

Gość zamawiasz tylko wtedy
kiedy chcesz - quelle ma niektóre ciuszki bardzo fajne, ale dosc drogie np w stosunku do bonprix.

Gość uwazam ze ciuchy
z bonprix sa tak tandetne,ze na rynkach jest lepsza jakosc. w Quelle,sa tez tandety ale przynajmniej jest wiele markowych i innych dobrogatunkowych rzeczy.

a jak to jest z rozmiarami w Bon Prix? np. ja noszę 36, a w katalogu wiele rzeczy ma 36/38 - czy będą na mnie dobre? bo przez te łączone rozmiary to pomijają niektóre, np. jest 32/34 i od razu 36/38, a nie ma 34/36 (który podejrzewam byłby dla mnie najlepszy). zmierzyłam się wg tabelki w katalogu, to też mi wychodzi, że powinnam u nich zamawiać 36, ale jak go zamówić, skoro go nie ma, tylko jest 36/38? ktoś poradzi?

Gość Limetkaa_15
nie bedziesz musiala nic zamawiac (jak nie chcesz) ale jak raz Ci przysla to beda caly czas przysylac.. ja tak mam :P:P

Gość gość
Teraz katalog Quelle można też zamówić z katalu.pl

Gość gość
dziewczyny podajcie strone gdzie moge zamowic katalog quelle ale na adres bon prix juz zamowilas i prosze o podanie linkow innych stron gdzie mozna zamowic fajne katalogi z gory dziekuje :)