Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uufuuu

Puscil ktos do ciebie oczko - co myslalas

Polecane posty

Gość uufuuu

Gość madzialenkaaaaa
wlasnie tez mnie to interesuje. ale chyba raczej to jakis znak, ze zwrocil na ciebie uwage.. ale nie wiem..

Gość sdgsgs
że ma tik nerwowy :-o

Gość luuuudzieeee
28.02] 14:37 Puscil ktos do ciebie oczko - co myslalas 3 opinie - autor: uufuuu 14:37 topik dla samotnych albo niech im bedzie singli (ost.) 13772 opinii - autor: nie powiem kto 14:37 szukam mezczyzny na czasami (ost.) 113 opinii - autor: dobry material na kochanke 14:37 JESTEM TU NOWAI MAM PYTANIE CO DO MEJ WAGI I WZROSTU??/ 15 opinii - autor: witam na tym forum 14:37 co ja zrobiłam!przespałam się z ojczymem!!! (ost.) 412 opinii - autor: liliani 14:37 Chcę mieć dziecko! - Co się stało??? (ost.) 1082 opinii - autor: Misiolinka 14:37 Prosze pomozcie mi..... Nie wiem co mam dalej robic....... 6 opinii - autor: MagdaS. 14:37 nie mam pomyslu na temat 1 opinia - autor: *Miirabelka*

Gość madzialenkaaaaa
a kto nie umie? ehhh

Gość madzialenkaaaaa
swietnie...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zależy jaka mimika twarzy temu towarzyszyła:) jak naturalny usmiech,to odbieram jako poprostu sympatę,albo niewerbalne stwierdzenie-rozumiemy sie ,jak głupkowaty usmiech to odbieram jako głupią próbę poderwania i raczej mnie odrzuca.

wcale niekoniecznie musi to oznaczac proby poderwania, ja np. usmiecham sie do wszystkich, a dzis usmiechalam sie do chlopaka, ktory chyba pomyslal, ze probuje go poderwac, a ja nie mialam takiego zamiaru, trzeba z tym uwazac bo czasem cos odbieramy inaczej niz powinnismy, a ja chyba bede musial przystopowac z tym usmiechaniem sie, bo przestalam to kontrolowac :o