Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzialenka...30

.. gdy przeszlosc nie daje spac... widmo zdrady sprzed lat...

Polecane posty

Gość Madzialenka...30

Bylam kiedys z facetem 7 lat... Rozstalismy sie 3 lata temu, a ja dalej nie potrafie sobie z tym poradzic... On mnie zdradzil ja go porzucilam.... Nie chcialam miec takiego faceta :( :( Co jakis czas on pisze, chce sie spotkac, chce byc ze mna, wiem ze nie ma nikogo.. Dac mu szanse...??

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
moim zdaniem nie życie jest za krótkie, żeby się męczyć u mnie podobnie było, najgorsze jest to jak zmieniła mnie ta zdrada - nie jestem w stanie stworzyć związku mam obsesję, że wszyscy mnie zdradzają; nawej jeśli miałby kogoś przede mną to też wygląda jak zdrada dla mnie - kiedyś mi to nie przeszkadzalo czyli poprzedni partnerzy

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
Tak zdrada zniszczyła we mnie radość życia. On miał przede mną inne partnerki i to mi nie przeszkadzało. Ale po zdradzie nie jestem w stanie zdrowo podejśc do istnienia poprzednich partnerów. Moja przeszłośc też mi ciąży. I za taki prezent mam podziękować osobie, która mnie zdradziła? Zniszczyło mnie to.

tez tak mam:( nie potrafie budowac zwiazku z kims innym. NIe umiem zaufac wciaz wydaje mi sie ze kazdy zrobi to samo predzej czy pozniej;( boje sie mam obsesje gdy widze ja w autobusie ( ta z ktora mnie zdradzil) generalnie paranoja mecz sie tylko a on sobie zycie uklada z nia:( i gdzie tu sprawiedliwosc:(

ja bym dala szanse, jesli sie kocha, mozna wybaczyc naprawde duzo. Ile par jest ze soba po zdradzie i tworza szczesliwe zwiazki!!