Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wereka

zrobili z nich złodzieji a to wszystko przez zle połaczenie butli

Polecane posty

Gość wereka

chodzi mi o sprawe z Nowej HUTY

Gość wereka
ja tez z moim tate tak kiedys majstrowalismy , gdy on jeszcze byl zafascynowany Gagarinem.

Gość wereka
media zrobily znich złodzieji

Gość wereka
ze strażaków ! no jak tak można?

Gość wereka
podszywaczu widze ze masz zabawe... a tu chodzi o dobre imie tej rodziny

Gość wereka
nie nie zarazaraz strasznie Was przepraszam to nie te wiadomosci. ta rodzina miala dobre imie tylko licznika nie miala na gaz . ale imie kazde z nich mialo. tego im odciac nie zdarzyli.

Gość wereka
nie miala licznika bo im gaz odcieli... dlatego korzystali z butli gazowej ktora była prowizorycznie podłaczona...podszywaczu a co ty wiesz o tej sprawie? tyle co z mediow... a ja wiem od strazaków...

Tragedia.Tak to jest z gazem.Chwila nieuwagi i bummmmmmmmm! Serdecznie mi żal tych ludzi,którzy zginęli. Miejmy nadzieję,że sprostują gdzieś to wszystko.

Gość sramtamtam
ja bym kiedys odpiepszyl numer roku :O przyszedlem ujeebany na chacjende, chcialem sobie strzelic chyba herbate...odpalilem gaz i polozylem sie spac, niestety nie zapalilem go...ulatnial sie :P cale szczescie ze siostra sie obudzila i weszla do kuchni sprawdzic co robilem, gdyby nie ona zasnolbym na zawsze....i nie tylko ja :O od tamtej pory kiedy pije alko, nie pale nawet papierosow w mieszkaniu, wychodze na balkon, teraz jestem juz w miare spokojny o takie tematy bo przynajmniej cos mi sie we lbie zakodowalo....ale niestety nie na 100%....