Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CaLiNeCzKa 22

wczesna ciąża i CAŁKOWITY brak śluzu - suchutko Boję Się !!!

Polecane posty

Gość CaLiNeCzKa 22

Najprawdopodobnie jestem w ciąży. Staraliśmy sie w tym miesiacu dość mocno :) Do okresu co prawda jeszcze 1 dzień, ale dobry test pokazał delikatną, jasną drugą kreche :) ... ale od około dwóch dni mam całkiem sucho. Tak jak zazwyczaj przed okresem. Śluzu - NIC :(( ... a czytałam tutaj ... że własnie teraz śluz powinien mnie "zalewać" ... boje się że skoro go nie ma to ... to jednak NIE ciąża i okres przyjdzie :( Wiecie coś na ten temat? Może którać obecna mama tak miała? a mimo to była w ciąży ?? Proszę o odpowiedź !

Gość uchacha
wiesz kazdy organizm reaguje inaczej wiec sie nie zamartwiac.Najlepiej idz do lekarza

Gość olunia 1987
nie ma śluzu - nie ma ciąży :( tak mi sie wydaje

Gość w górę hop
ja jak byłam we wczesnej ciąży miałam DUŻO śluzu :) niech sie wypowiedzą może te które go nie miały :)

Gość ja też sie martwę
3 dni temu zrobiłam test beta HCG i wyszedł pozytywny ale wczoraj robiłam test w domu i wyszedł negatywny dzisiaj kupiłam drugi i to samo też negatywny martwię się bo tak się ucieszyłam że jestem w ciąży ,a tu może wynikać z tego że też poroniłam bo 2 testy nie powinny się mylić

kurde kobitki!Nie wiem co Wam radzić :( Ja jestem we wczesnej ciąży (8 tc) i mam sporo śluzu!tzn,. w sumie to zalezy od dnia!Raz jest go więcej, raz mniej! Czytałam różne topiki o ciężarnych i nie zawsze dziewczyny miały dużo śluzu! Także głowa do góry i nie denerwujcie się! A testom domowym to ja absolutnie nie ufam!W pierwszej ciąży dopiero trzeci mi ją wykrył!!!!

Gość gtfrdxsdfg
ja też w ciąży nie miałam w ogóle śluzu, tak zwyczajnie troszeczkę minimalnie jak zawsze. Ciąża zdrowa donoszona.