Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiola ...

AH TE MODELKI ĆZY OPLACA SIE BYC MODELKA? CY TRZEBA MIEC IDEALNY WYGLAD

Polecane posty

Gość Wiola ...

Witam:) Odwolujac sie do powyzszego tematu-poszukuje nieomalze odpowiedzi opartych na wlasnych doswiadczeniach, ktore pomoga mi w przemysleniach i decyzjii...Czy warto zostac modelka? jak to jest? Czy naprawde sa one tak piekne jak w gazetach, czy to przesada retuszu? czy kazda z nas moze nia zostac ? czy malutki brzuszek przeszkadza w takim zajeciu ? czy wymiary poczatkujacej modelki sa nazbyt wymagajace i dobiegajace idealowi ? nie zalezy mi na ogromnej karjerze,lecz na czyms niewielkim by z pewnych powodow sie dowartosciowac > moze pytaia zdaja sie smiesne, ale moze ocena nieznajomych mnie skieruje wlasciwie...Niektorzy twierdza, ze sie moge sprobowac i nie jestem brzydka,ale ja mam watpliwosci;/ czy warto sprobowac? dzieki za pomoc:) pozdrawiam:)

Gość kilo0.iklu
modelki to tylko retusze i cialo tez nie idealne czasami widac na zdjeciu dziwny brzuszek jak u petry nemcovej

Gość silny charakter
determinacja, niewiele skrupułów.....to jest to co modelka przede wszystkim posiadać powinna.... przysdaje się też umiejętność negocjowania, dogadywania się z ludźmi..... uroda cóż.... na pewno trzeba być proporcjonalną i szczupłą..... reszta..... to styliści......i Photoshop :D