Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uklejika

Czy lekarze przepisuja wam Cilest?

Polecane posty

Gość uklejika

Chcialam ostatnio zeby gin zmienila mi tabsy z Logestu na Cilest. Ale ona powiedziala ze Cilest ma duzo wiecej hormonów, i ze dla młodych lepszy jest Logest

ojj uwazaj z Cilestem, ja bralam cilest i nie polecam... zle sie po nim czulam, przez pierwszy miesiac brania ciagle mialam plamienia, stracilam ochote na seks i duzo przytylam.

sabines to na ciebie tak dzialal!!!!!!! na kogos innego moze inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dla zabawy nie mam nicka
Zgadzam się z zuza. Ja biorę Cilest i nie mam plamień, schudłam i mam większą ochotę na seks. Tak więc to na prawdę zależy od organizmu.

ja brałam cilest okolo 4 lat i jutro odstawiam,ale dla mnie był idealny:) tak w ogóle to sprzedam 5 opakowań bo mi zostały:)

Gość iyughytfghjg
ja tez biore cilest, wszystko jest ok

Gość kasiabbb123
Aagness po ile chcesz za opakowanie tebletek???????

Gość kasiabbb123
to waszym zdaniem celist jest lepszy od Novinette??????

A ja nie wiem co zrobić, bo kupiłam 3 opakowania Cilestu (po raz pierwszy), zażyłam jedno do konca i przez caly czas brania miałam plamienia a teraz (7dniowa przerwa w braniu) dostałam jakby normalny, obfity okres. Chodze do przychodni studenckiej i zapisali mnie na wizyte do ginekologa na prawie-za-dwa-miesiace. Za 3 dni mialabym zaczac kolejne opakowanie i nie wiem czy powinnam. Niech ktos bardziej w temacie pomoze. Dzieki!

jak mialas plamienia to znaczy ze sa za slabe na ciebie(chociaz to dziwne bo zawieraja sporo hormonow) jak masz za tak dlugo wizyte i poza plamieniem nie masz innych skutkow ubocznych to bierz je moze plammienia mina