Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksiulka

Praktykanki w szkołach podstawowych i gimnazjalnych łaczmy się!

Polecane posty

Praktykantką nie jestem ale jak przypne sobie te , które przychodziły do mnie do szkoły to az mnie wykręca (moze nie wszystkie, ale wiekszosc była co najmniej dziwna:o). Przeważnie wydawało im się , że są nie wiadomo kim, że nie wiadomo co potrafią (jedna panna od fizyki nawet w podstawowych wzorach robiła błędy:o), uważły się za wielce ważne...Ogólnie ich wizyty przez kalsę poprzedzane były jękiem \"tylko nie to...\" :o

tala mam podobne wspomnienia :D Pamietam szczegolnie dwie nawiedzone \"polonistki\" (wypracowania musialy byc natchnione i romantyczne ;) ) i od matematyki (dwie rude zlosliwe pindy, ktore sie darly jak nienormalne, bo chyba mowic normalnie to nie umialy).

Gość tralalalalalalalalalalal
ja coś nie na temat uwielbiam biżuterie, mam w domu tysiące kolczyków, każde inne, głównie z Włoch więc sa orgyginalne i w PL wchodzą takie za około pół roku do Tala--> weszłam na Twój link pod tytułem niebanalna biżuteria... niestety ale ta biżuteria jest taka, jakich tysiące na necie, nic nowego, ech czy już nikt nie ma nowych pomysłów???

Gość alkaK
a ja jestem na 2 roku studiow i praktyki z poprzedniego roku to dla mnie koszmar, z wyjatkiem praktyk u znajomej w przedszkolu :). jedna pani dyrektor najpierw kazala mi na siebie czekac 2 godziny a pozniej powiedziala ze nie ma dla mnie czasu i na moje problemy :o. dyrektor z domu dziecka przysylam mnie do siebie po kilka razy az wkoncu kiedy zobaczyl ze mi sie to nie nudzi podpisal mi dziennik praktyk. w tym roku czeka mnie szkola podstawowa i juz mnie to przeraza myslac ile bede sie musiala znowu naprosic i nachodzic.. :O

ja teraz zaczynam w gimnazjum poprostu jestem ciakawa jak sobie poradze...z ta \"madra\" mlodzieza

tralalalalalalalalalalal --> no raczej nie wiem czy da się wymyslec coś super ekstra nowego jesli chodzi o bizuteria - modele, jakies podstawy zawsze beda podobne...poza tym nie wszyscy szukaja extra oryginalnych form itd -czasami wytsraczy coś ładnego co pasuje do bluzki itd. w kazdym razie dzieki za Twoja opinie:) maksiulka--> przede wszystkim nie staraj się zgrywać ważniaczki, wiem ze w gimnazjum jest młodzię dosc specyficzna ale i z nimi monz znalezc wspolny jezyk:)

Gość qeweeq
wrażenia.... hmmmm.... że dzieci bezlitośnie wyśmiewają literówki, dopytują o nie, że nie można podchodzić do nich bez szacunku tak jak autorka tematu do nas, pisząc byle jak

no tak jasne da sie z nimi rozmawiac tylko ten stres ze wszyscy mnie obserwuja.Troche mnie to przeraza bo wiem ze jestem dla nich jakims wzorem a ze stresu mozna zrobic wiele pomylek:(tym bardziej ze bedzie mnie hospitowac nauczycielka

Maksiulka tak naprawde to najbardziej interesuje uczniow czy przypadkiem nie zaplanowałas sobie jakiegos pogromu (czy nie bedziesz pytała itd.):) Bądź naturalna i naprawdę jeszcze raz powtarzam - nie próbuj kreować się na wszystko wiedzącą, surową ważniaczkę - bedziesz ok - to uczniowie tez bedą ok:) Ale z drugiej strony nie daj sie zakrzyczec:)

tala dzieki za slowa otychy nie jestem z natury wazniaczka wiec nei mam zamiaru grac kogos wsrod uczniow ale nie chce im tez pokazac ze wszystko im wolno!bo jak wyczuja to ...