Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_23

prośba o głosy w konkursie duracell/pampers

Polecane posty

Najpierw należy zarejestrować się na http://www.fotokonkursduracell.pl a potem wejść na link http://www.fotokonkursduracell.pl/showimage_pure.php?img=foto/foto_20070302001257_475566.jpg&kategoria_id=0&foto_id=31597&etap_id=4&persSessId=7421d5992ab48c73ddd836a25ddc4fae i zagłosować. Sami oczywiście tez możecie zgłosić 4 zdjęcia w ostatnim etapie. Dziękuję wszystkim mamusiom za uwagę

ostatnio ja tez dalam taki temat. tez biore udzial a raczej bralam(w 3 etapie). niektorzy tu nie sa zbyt mili. ale wiekszosc napewno chetnie zajrzy na twoje zdjecie:) pozdrawiam i oczywiscie oddaje glos:) zdjecie dosc \"sympatyczne\", nie jest przeswietlone:) , ladne barwy(czarno - biale), nie jest za jasne i nie odbija sie swiatlo.

Dziękuję, znajoma:) ja biorę udział w każdym etapie, niestety nie mam zaufania ani do komusji jury ani do głosujących rodzinak, przyjaciele i znajomi głosują na paskudne zdjęcia, nieostre albo czasem wręcz obrzydliwe w odbiorze. Druga sprawa: profesjonalne jury - wykładowcy z akademii fotografii wybierają zwycięskie zdjęcie w kat. Twój Maluszek - ukradzione Anne Geddes! Pisalam do nich jeszcze przed zakończeniem etapu -nie zareagowali a było dwóch takich złodziei -jedna bezczelna baba ukradła zdjęcia Anne Geddes, a druga Toma Army. Jak napisalam o tym na kafeterii, wszyscy się oburzyli, zaczęli pisać skargi - wtedy to dopiero podziałało i wycofali zdjęcia. No cóż, ale nie dajemy się niesprawiedliwości i próbujemy dalej:)

Gość wefg
mama_23 a to twoje dziecko czy zgapiłas te zdjecie z netu? .Bo widze ze profesjonalnie zrobione