Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur Kośliński

Żywot człowieka zadowolonego...

Polecane posty

Gość Artur Kośliński

...prowadzi ktoś jeszcze? Bo ja tak. Jest mi dobrze. Chodzę uśmiechnięty. W życiu mi się układa. Czy są inni, którzy chcieliby cieszyć się wspólnie życiem?

i czym się to u Ciebie objawia? Bo ja np. przed chwilą wyszedłem z wanny i zjadłem śniadanie i zastanawiam się, czy brać się za projekt dziś czy od niedzieli... mam trochę czasu, więc mi się nigdzie nie spieszy... :]

Czyżby sami zdesperowani, niezadowoleni z życia ludzie tu siedzieli? A ktoś mi polecił to forum jako forum ludzi zadowolonych. Chyba żartował... :D

Gość Zdzislaw Zdziwiony
mam zaspokojone 3xp . trzy pokoje z kuchnia , schabowy na obiad i cieple kaloryfery to co mi jeszcze potrzeba . szczesliwym jest a jeszcze szczesciem dla mnie sa czeste promocje w Tesco.

Gość heh............
jestem szczesliwa ;) jutro ide na kregle:)

Gość heh............
no to malo tu szczesliwych ludzi. ;)

Gość heh............
podaj powod?!:P :D

Gość heh............
:D smacznego!:P

Gość poczatek łikendu
to i kupa ludzi zadowolona :-D Wpadnij i zadaj to pytanko w poniedziałek

Gość heh............
kurcze trafilas prosto w moj nos:P:D Dzieki !;) zmykam grilowac kielbaski. jedna dla Ciebie;) ;)

Gość heh............
Poczatek:) w poniedzialek bede jeszcze bardziej szczesliwa;)

Gość zbrojarz- murarz - artysta
dzis utrafilem wkladke miesna w zupie regreneracyjnej. ale jestem szczesvliwy,.

Mnie cieszą małe rzeczy.. ;) oczywiście czasem mam doła.. ale :D życie jest piękne. Obecnie raduję się faktem, że zaczyna się wiosna - u mnie przed chwilą padał deszczyk a teraz świeci słonko! :D i baaardzo się cieszę. Pozdrawiam!

Gość zbrojarz- murarz - artysta
oj niestety w calym tym wiosennym szczesciu jest i dla mnie smutek a nawet dramat. w kaluzy po deszczu utopila sie pierwsza wiosenna mucha. a tak kurwa bylo szczesliwie juz.

Właśnie! IDZIE WIOSNA - będzie jeszcze piękniej :D Póki co słońca u mnie nie widać, ale czuje się wiosnę w powietrzu. Okno mam otwarte - w końcu można :) Za oknem wiosenny szum miasta... jest piknie!

Gość poczatek łikendu
-----heh... to wpadniesz tu jeszcze raz i sie wpiszesz złotko :-)

nie mowcie mi nawet o oknach. ja mialam za oknem kilka ladnych drzewek, w tym piekna brzozke i wiecie, co sie stalo? ktos w spoldzielni wpadl na cudowny pomysl i poscinali mi te drzewka, a z niektorych zostawili same pniaki z poobcinanymi galeziami. wyglada to masakrycznie. jak na to patrze, to mam ochote przywalic komus w ryja 😡 czy na innych osiedlach blokowych tez robia takie rzeczy? czy ktos wie, PO CO???

Anyżówka, u mnie pod blokiem też stoją trzy okaleczone topole z obrzydliwymi kikutami-ponoć dla bezpieczeństwa w razie huraganu :(

Gość Szczęściara jakich mało
tez jestem szczesliwa choc nie mam powodu, bo stracilam bliskich a teraz mnie brat wykopal z domu i zagrabil spadek po rodzicach

anyżówka- poobcinali gałęzie, czy całe drzewa? Bo jeśli poobcinali gałęzie tak do samego \"trzonu\", że drzewko jest \"łyse\" to dobrze :) zobaczysz, za parę lat te drzewka będą śliczne. Wiem co czujesz, bo u nas też tak robili :( ale odrosną gałązki nowe :) Na ścięcie caaałego drzewa aż do pnia trzeba mieć pisemną zgodę i naprawdę twardy powód.