Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

superpromocja

w którym miesiącu ciąży zacząć robić zakupy- wózek, łóżeczko, ubranka??

Polecane posty

ja kilka ubranek kupiłam juz jak tylko sie dowiedziałam a ostatnio kupiliśmy butelki i termosik bo nie mogłam sie oprzec a w keietniu łóżeczko bo jeszcze małe malowanie pokoiku dla malenstwa acha jestem w 15tc

Gość Anq
Ja ubranka kupowalam przez caly okres trwania ciazy, wiec nie odczulam tego tak finansowo, jest tylko jeden minus do tej pory nie wiemy czy bedzie chlopiec czy dziewczynka a jestem w 38 tc. Natomiast lozeczko kupilam wczoraj a wozek dopiero po porodzie. Nie zostawiaj kupna ubranek na sam koniec bo pozniej nie bedziesz miala sily chodzic po sklepach.

ja zaczelam kupowac od 16 tc. teraz mam juz wszystko kupione. NIe chcialam zostawiac na ostatnia chwile bo 1,5 mies na poczatku lezalam i nie wiem jaka bedzie koncowka ...

ciuszki kupowałam od 8 miesiąca.Łóżeczko tydzień przed porodem a wózek sobie upatrzyłam tuż przed porodem a kupiłam 4 dni po porodzie

Gość Iza_K
My kupowalismy od samego poczatku jakies rzeczy po 16 ttyg jak sie dowiedzialam ze to bedzie dziewczynka kupowalismy juz wszystko lozeczkio ubranka posciel itp wozewk kupilismy miesiac miesiac po porodzie bo nie bylo potrzeby przeciez i tak na spacer nie mozna wychodzic jak dzidzia malusia i zima za oknem

ja zaczelam kupowac ale bardzo malo od 13 tygodnia ,wiekszosc ciuszkow kupywala moja tesciowa ,owzek dostalam .Mam juz wozek ,waznienke ,komplet butelek,podgrzewacz do butelek ,termometry do wody do ciala,termopak do butelek...i tak narazie przestalam jutro ide na usg a jestem w 21 tygodniu ,jak sie dowiem juz co bedzie to bede kupowac chyba cala reszte :kojec, krzeselko ,reszte ciuszkow ,rożek itp itd. ale lozeczko zostawiam na koniec.

Gość a jak cos sie stanie
czego nie zyczę absolutnie, to będziecie płakac i rozpaczać, patrząc na te niepotrzebne rzeczy... we wczesnej ciąży nie ma co robić takich zakupów

zgodze się z tą wypowiedzią powyżej,bo wiem to z własnego doświadczenia

Ja w 4 miesiącu ciaży kupiłam pierwszy element czyli łóżeczko. Piękne drewniane z szufladą które bardzo polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.