Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOT2

Tragedia w Wołowie

Polecane posty

Gość KOT2

Chciałbym nawiązać jeszcze do tragedii, która niedawno wydarzyła się w Wołowie. Tragedii żywcem zamurowanych kotów! Takiego barbarzyństwa i okrucieństwa można się tylko spodziewać po prymitywnych, ograniczonych osobnikach. Agonia tych biednych zwierząt trwała 3 tyg. - zmarły z głodu. Zapewne w tym czasie nobliwi mieszkańcy tego zasranego grodu chodzili tłumnie w niedzielkę do kościółka, a później ze swoją zapyziałą rodzinką spożywali obiadek, słuchając lamentu tych zwierząt. Pomodlę się więc i ja w waszej intencji, nobliwi mieszkańcy ciemnogrodu Wołowa. Niech jakaś powietrzna trąba zmiecie ten gówniany grodek z powierzchni ziemi - zasługujecie na to! :[ KOT

Gość gfdgfdggfdgfdg
podaj linka :(

a mozesz jakos co bardziej przyblizyc sprawe?

Gość KOT2
W Wołowie niedaleko Wrocławia na prośbe mieszkańców przy ulicy Zwycięstwa pracownicy Zakładu Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Brzegu Dolnym mieli pozbyć się bezdomnych kotów. Zamurowano właz do kanału ciepłowniczego w którym zwierzęta przebywały. Wycie zagłodzonych zwierząt rownież zaczłlo przszkadzać mieszkańcom toteż po 3 tygodniach znowu zaczęli się domagać zlikwidowaniu kociego problemu. Bulwersujące jest w tej sprawie to że na tyle mieszkańców bloku przy ulicy Zwycięstwa przez 3 tyg nikt nie zareagował na dobiegający lament zwierząt. Wszyscy mieszkańcy tego bloku są więc winni - prymitywne jednostki bez uczuć!

popłakałam sie. jak to możliwe ze takie skurwysyny chodzą po ziemi

Gość zajebać skurwieli

Gość Na szczęście nie wszyscy
ludzie są takimi potworami. Dziś osobiście widziałam jak jakaś elegancka kobieta wyciągnęła z auta saszetki dla kotów i karmiła na ulicy bezdomne 2 koty.

Gość kotka82
Jesli rzeczywiscie było tak jak pisze KOT 2, uważam, że tych gnoi też powinno się zamurować w jakimś kanale i niech zdychają z głodu! Nie wiem co to za ludzie, którzy mogą tak okrutnie postępować. Przecież zwierzę cierpi tak samo jak człowiek!!!!!!!!!!!!!

nie moge uwiezryć że nikt sie nie zlitował. nikt nie zadzwonił do towarzystwa opieki

Gość zajebać skurwieli
wsadziłabym ich wszystkich do skrzyni wielkości trumny i zakopała w ziemi - niech by zdychali w męczarniach cywilizowani ludzie zawiadomiliby schronisko któe wzięłoby koty w najgorszym razie mogli je uśpić u weta, ale pewnie szkoda było tym zajebanym k-u-r-w-o-m, ch-u-jo-m i ich kurwiemu pomiotowi (bachorom) kasy

Gość zajebać skurwieli
jak to czytacie mieszkańcy tego bloku to sobie wbijcie do łbów: dla mnnie jesteście chujami i kurwami mam nadzieję że wasze bachory porwą jacyś pedofile rozjebią na pół i jeszcze żyjące wrzucą do takiego kanału zeby tam zdechły

Gość zajebać skurwieli
przynajmniej dobiorą im się do dupy lepiej drodzy mieszkańcy nie wychodżcie z domu po zmroku zawsze można wynająć jakiś dresów żeby wam najebali

Gość Nie bluzgajcie
co byście im zrobili tylko pomyślcie logicznie. Przecież to podchodzi pod jakiś paragraf za znęcanie się nad zwierzętami. Za takie coś może być nawet proces sądowy. Dobrze że sprawa ujrzała światło dzienne. Takie rzeczy powinno się nagłaśniać. Jeśli już chcieli zabić bezdomne koty to przecież można to było zrobić w bardziej humanitarny sposób, poprzez uśpienie. A takie coś to jest zwykłe znęcanie się nad zwierzętami.

Gość Dafnee
Ja tez mam kota którego skrzywdzili ludzie, przygrnęłam go, wiem co to znaczy kocie cierpienie. Ale ten ktoś kto napisał o tym jak chciałby żeby były potraktowane dzieci tych ludzi powinien się leczyć. Co winne dzieciaki?

Gość zajebać skurwieli
u nas w bloku koty się dokarmia nie mamy szczurów w piwnicy i na śmietniku a jak piwnica wam śmierdzi to ją sprzątajcie zamiast tam szczaći żygać- pierdolony margines i alkoholicy!!!

Gość zajebać skurwieli
co winne "dzieci" to ja widzę na codzień na osiedlu niejednego kota uratowałam przed urwaniem ogona, wykłuciem oczu itd. pomiot pochodzący od takich potworów to nie dzieci

Gość maxi king
takich ludzi powinna spotkac wielka krzywda. niestety w naszym kraju nie zostana za to nawet ukarani. powinni ich nazwiska podac w telewizji , pozbawic ich roznych praw. wsadzic do wiezienia, zycia kotom to nie wroci ale niech ludzie wiedza ze za takie bestialstwo czeka ich kara. ja nie wierze w boga. gdyby byl nie pozwolil by na cos takiego i wiele innych przerazajacych rzeczy. doda ze ze wszystkich zwierzat najbardziej szkoda mi wlasnie kotow. wiekszosc ludzi ich nienawidzi. nie rozumiem czemu. jakies glupie przesady chodzai ta bzdura o toksoplazmozie. ze niby koty ja roznosza. ludzie sa naprawwde zacofani i tepi. zycze im wszstkiego najgorszego chorob bolu cierpienia

Gość Powiem szczerze że
niestety też często słyszę od obcych ludzi i od znajomych że nie cierpią kotów :( Też nie mam pojęcia dlaczego. Bardzo jest mi przykro kiedy coś takiego słyszę. To chyba jakieś przekleństwo.

Gość Dafnee
Tak, ja też widzę wiele złych i dzieci i dorosłych ale w tobie jest tyle nienawiści, że nie jesteś od nich za wiele lepszy/a. Przeczytaj jeszcze raz tro co napisałeś że chciałbyś żeby sie tym dzieciom stało. Nie tędy droga.

Gość maxi king
niestety. to przykre. ludzie bardziej szanuja psy i inne zwierzeta niz koty. na wsi psy krowy kury dostaja jedzenie a koty same musza sobie radzic. koty nie maja wstepu do domu sa zawsze przeganiane a nawet psy sa uczone by je zabijac.ludzie pozwalaja im sie rozmnazac zamiast je wysterylizowac. u mnie na osiedlu wszystkie sa wysterylizowane a kazdy nowy zaraz idze na zabieg.

Gość mysle ze takich ludzi powinno
sie larac tak samo surowo co tych co zabijaja ludzi. Jesli ktos tak traktuje zwierzeta to rownie dobrze mogli by napasc i pobic smiertelnie czlowieka

kotka82 co ty piszesz?? jesteś nie lepsza od tych ludzi! wariatka