Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość be em ka

Mój facet wyemigrował! Czym się zadowalać??!!

Polecane posty

Gość be em ka

O zdradzie nie ma mowy.. a palce już nie dają rady.. codziennie jestem taka podniecona i rozpalona.. i nie umiem na d tym zapanować.. Czym sobie pomóc??

Gość be em ka
2 jełopy się dobrały.. nierozumiem jak faceci mogą być ubodzy w fantazję.. jesteście żywymi przykładami.

Gość nnnnnnnnnnnn
spraw sobie porzadny wibrator ale na poczatek próbuj domowymi sposobami ogórek,banan.telefon.dezodorant itd wszystko co wejdzie ci w pizdeczke

Gość be em ka
DO NIEIDEALNEGO Z JOWISZA --> zdecydowanie mam pojęcie o posługiwaniu się językiem polskim.. błędy wynikają z pośpiechu baranie! Co to tych domowych sposobów.. to obawiam się, że jak będę eksperymentować z bananami i innymi tworami.. to strzelę sobie dawkę bakterii :/ Ale chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zaopatrzyć się w pierwszy w życiu vibratorrr :D I nie potrzebyję bedczki - bo mam wąską pi**peczkę ;]

Gość be em ka
(*Idealista z Marsa + Przyjęcie) tu nie jest miejsca na wasze pierdołowate gadki! wypad!

Zbij mnie, a potem wyrzuć :D inaczej nie wyjdę. Odpowiedzi na tym forum udzielane są proporcjonalnie do pytania...Im głupsze pytanie...🖐️

Gość nnnnnnnnnnnn
az tak bardzo napalona jestes???

Gość pinis obcy

Gość nnnnnnnnnnnn
jak facet wróci to długa noc przed wami czy on to wytrzyma? hehe

Gość uha uha taniec brzucha
uha uha Świteź Anka :classic_cool:

Gość be em ka
do nnnnnnnnnnnn no tak.. to ciekawe uczucie - myśląc o nim jestem zmoczona i muszę sobie jakoś poradzić z tym "problemem", ale czasami to przychodzi całkiem z nienacka! A co do niego mam 100% pewność, poważnie.

Gość be em ka
nieidealisto podjęłam powazny dla mnie temat. Widzisz, nie wszyscy są tacy jak Ty.. własnie chodzi o to, że nie jestem trzepakiem. Mój ukochny był moim pierwszym i jedynym.. dlatego szukam sposobu jak opanować swe kobiece potrzeby SAMA, podczas jego nieobecności. mam wysokie wartości.. a jedną z nich jest szacunek do innych i nie kpienie z cudzych problemów. Powinienieś wykazać się zatem taktem i nie próbować być kontrowersyjny.. bo strasznie żałosne odnosi to efekty..

Gość nnnnnnnnnnnn
zeby nie było to ja jestem facetem

be em ka ..kolezanko odpusc sobie moze lepiej!!!!!! zobaczysz jak Cie tu zeszmacą

Gość nnnnnnnnnnnn
sory ze tak pisze ale gdy kobieta pisze ze robi sie mokra to od razu sztywnieje....uwielbiam ten sluz

Gość nnnnnnnnnnnn
pewno pierwszy wibrator tak bedzie pracował ze baterie długo nie wytrzymaja... hihi zazdroszcze twemu facetowi takiej kobiety!!!!

Gość be em ka
fanzlalka widzę właśnie, że nie można poruszyć tu intymnego problemu- bo sama widzę jakie to daje efekty.. A co do nnnnnnn - domyśliłam się, że jestes płeć brzydka :P A co do mnie - to nie ma co zazdrościć tylko znaleźć sobie taką, którą będzie fantazjowała i moczyła się na Twoj widok ;] p.s. mój facet nie jest kulturystą, ani nie ma wysportowanego ciała.. jest nawet szczupły.. ale ma to COŚ ;] mmnniiaaam

Gość be em ka
fanzalaIka czemu tak o sobie mówisz? brak Ci kasy? Przesłać Ci na konto?

Gość be em ka
widzisz ze to niejest moj nick..to ten idealista huj pierdolony mnie stale przesladuje!!!!!!

widzisz ze to niejest moj nick..to ten idealista ch*j pie**olony mnie stale przesladuje!!!!!!

nie podszywajcie się dzieciaki pod mój nick! Zaczerniłam by ktoś ze mnie nie próbował prymitywa zrobić..

fanzalaIka czemu nie idziesz go godnej pracy?? Bo za mało płacą nie?

spierdalaj..niemusisz mnie obrazac..to Ciebie tu tu wysmiewaja a nie mnie..pa