Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolonaaaaaaaa

jutro maz zabiera mnie do najlepszej restauracji w wawie

Polecane posty

Gość zadowolonaaaaaaaa

na kolacje:)strasznie sie ciesze i chcialam sie pochwalic:) w koncu DZIEN KOBIET! a co!

Gość zadowolonaaaaaaaa
mieszam bigos cyganom:classic_cool:

Gość a ktora jest najlepsza

Gość nad niemnem
no wlasnie tez mnie to zastanawia, ktora jest ta najlepsza

Gość zadowolonaaaaaaaa
U Don Vasyla naturalnie!

Gość zadowolonaaaaaaa
wiedzialam!juz sie odezwali zazdrosnicy:O

a mój niech mnie wyciągnie na spacer:) na coofe tete:) juz ze mna rozmawiał, pisał sms, ale nie mam doładowania:) wiec niech działa dalej;) hmm czerowny pasuje do orange to 2 kolory jakie pamiatem:P

Gość tukasa
Wczoraj jeden facet kupił dla swojej żony mały drobiazg - okulary przeciwsłoneczne marki Chanel z 2000 zł. Ciekawe co jej daje w prezencie urodzinowym, alboi na gwiazdkę? Pewnie nowe auto :)

Gość a ja sie zastanawiam
bo jak mnie maz bierze do najlepszej restauracji to wlasciwie nie ma roznicy czy on mnie bierze, czy ja jego, no bo to nasza wspolna kasa, no i on tyle samo albo i wiecej zje ode mnie.Dlatego czysta chytrosc mi na to nie pozwala. Fakt,ze mamy kolacje biznesowe , gdzie firma placi. Samej mi na to szkoda forsy .No , czasem ze znajomymi idziemy , jak nam sie nie chce robic wytwornego obiadu w domu, a chcemy pobyc razem A tobie nie zal wspolnej kasy? No bo towarzystwo jego i tak masz - tak z ciekawosci pytam.

Gość zadowolonaaaaaaaa
u nas jest umowa:moja kasa na moje potrzeby,jego kasa na dom. wiec problemu nie ma

:):):):)::):) ciesz sie razem z toba:):) faceci czasem sa cudowni. a tez dozuce swoje 3 gr. do stwierdzenia czy nie zlal kasy. mi by nie bylo zal. dlaczego?? bo zyje sie tylko raz i dzien kobiet jest tylko jeden w roku. i zasluguje na troche lususu o ile moge sobie na to pozwolic. z moim facetem ostanio zjedlismy obiad z wine w nastrojowej restauracji gdzie do stolika zapraszal nas pan w garniturze i bialych rekawiczka jakis chlopak gral na pianinie i wszytsko bylo w stylu retro. nie zaplacilismy tak stasznie duzo 50 zl. mozemy sobie na to pozwolic wiec ciesze sie bylo bardzo romantycznie ja czulam sie jak dama kelner zyczyl nam duzo szczescia i slicznego usmiechu zawsze za sprawa wpasnialego mezczyzny. tak sobie mysle teraz ze bylo pieknie:) romantycznie i bede mopgla wnukom (oile bede je miec) opowiadac jak bylo:):) zykje sie tylko raz kolacje ze siwcami w domu tez robie ale hmmm milo czasem poczuc sie dama:):)

Gość ej no jak jego kasa na dom
a twoja na twoje potrzeby, to on wyrywa kase z tego co na dom, a dom jest wspolny, czyli na dom bedzie mniej, a on sbie raz uzyje w knajpie dla wlasnych potrzeb - bo zje - to raczej dzien mezczyzny! Tzn oczywiscie niech kazdy kazdy robi co lubi

Gość no to do jakiej restauracji
w koncu?ktora jest najlepsza?