Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecik wiedzacy czego chce

Mowicie ze lecimy na plastikowe panienki, a wy to co - nie lepsze ?

Polecane posty

lecicie na wyzelowanych facetow, macho menow, wysokich szczupluych brunetow a na innych nie spogladacie nawet bo po co niszczyc sobie oczy :-o wiec nie miejcie pretensji, ze my mezczyzni tez patrzymy za atrakcynymi kobietami... jedno co mnie dziwi to to, ze jak jakas jest od was ladniejsza, to od razu musi byc pusta, plastikowa albo blaszana :-o zenujace jestescie zwlaszcza te grubsze hipopotamy... ech ;-)

Gość kkkkkkkk
Chyba zaraz sie porzygam..Jak facet moze sie podpisac "facecik"??????????????????????????

Gość kawkaaa
hehe dziwne masz podejscie do tego. Ja tam nie lece na wyzelowanych brunetow. Moj typ to blondyn :)

ale z tego co widze to facet musi byc PRZYSTOJNY, WYKSZTALCONY I ZARADNY ( a to ostatnie to wiadomo co to oznacza, tylko pod inna nazwa )

Gość kawkaaa
eeee tam odrazu. Wíesz kiedys mialam chlopaka, ktory w ogole nie byl w moim typie, za piekny nie byl, ale mial to cos w sobie, nie wiem sama do tej pory co :) a ja?? no nigdy nie narzekalam na brak powodzenia. Kazdy mi sie dziwil, ze jestem z takim chlopakiem, niestety nie jestesmy ze soba, bo ten oto fajny chlopak mnie zdradzil super co??hehe to wszystko takie dziwne :)

Gość do twórcy tematu....
no i jeszcze wysoki...;)

Gość malutka niunia
do autora zgadzam się z Tobą jeżeli chodzi o to że jak panna zobaczy ładniejszą od siebie to odrazu jej plastikową lalą. Nieraz słyszałam coś takiego na swój temat a wcale się taką nie czuje jestem normalną dziewczyną. Może jak byłam młodsza leciałam na przystojniaków ale teraz mam faceta przeciętnego blondyna i świata poza nim nie widze więc nie można generalizować

Gość i jak będzie
no i czego oczekujesz????? już tyle razy pisałyśmy na ten temat:) nierz wszystkicj jedną miarą!