Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meliska z Wawy

Dzisiaj jest DZIEŃ CHŁOPAKA !!! Co z tej okazji szykujecie dla swoich menów ??

Polecane posty

Gość Meliska z Wawy

A może olewacie ten dzień ? :-)

Gość ja olewam

Gość nie ma takiego dnia dziś

Gość bezeduraa
cos ci sie chyba pochrzanilo!!!!!!!!!!! dzien chlopaka jest 30 wrzesnia

dzien chlopaka jest 30 wrzesnia, slyszalam ze dzis jest dzien mezczyzny :P moj dostaje prezenty we wrzesniu:P

Gość Meliska z Wawy
Dzisiaj chyba jest, tak słyszałam.... nie żartujcie sobie... Gotowałam przez 4 godziny żeby zrobić uroczysty i romantyczny posiłek, no i mam prezent dla chłopaka. Nie załamujcie mnie... tak wszystko pójdzie na darmo:(

Gość na pewno jest
30 IX jest dzien chlopaka, dzis dzien mężczyzny, a 3 XI międzynarodowy dzień mezczyzn.... a my tylko raz w roku...:P

Gość Kabi14
zgadza się! wg kalendarz tak jest jak napisal/ala NA PEWNO TAK JEST MElisa-miłego wieczoru

Gość wiedzma_wroc
moj dostanie patelnią w łeb jak wroci z pracy :)

Według różnych źródeł dzisiaj jest Dzień Mężczyzn. Mogę co najwyżej uszykować rewanż za Dzień Kobiet i przygotować odświętne, romantyczne NIC. :-0

Może zapytajmy encyklopedię... \"Dzień Kobiet to święto obchodzone corocznie 8 marca jako wyraz szacunku dla ofiar walki o równouprawnienie kobiet. Święto to zostało ustanowione dla upamiętnienia strajku 15 tysięcy kobiet, pracownic fabryki tekstylnej, które 8 marca 1908 roku w Nowym Jorku domagały się praw wyborczych i polepszenia warunków pracy. Właściciel fabryki zamknął strajkujące w pomieszczeniach fabrycznych z zamiarem uniknięcia rozgłosu. W wyniku nagłego pożaru zginęło 129 kobiet. Po raz pierwszy święto obchodzono na apel Clary Zetkin (1857-1933) 19 marca 1911. W Polsce szczególnie popularne w okresie PRL. Zwyczajowo w tym dniu mężczyźni powinni wręczać kobietom upominki, w PRL takim szablonowym upominkiem były goździk i rajstopy. W niektórych państwach, w których obchodzone jest to święto, obywają się manifestacje feministek domagających się zrównania statusu kobiet i mężczyzn w społeczeństwie, a w szczególności w miejscu pracy. W Republice Federalnej Niemiec od 1986 roku utarł się zwyczaj wręczania w tym dniu kobietom róż; hasłem święta w tamtym roku było \"Wir wollen Brot und Rosen\" (\"Chcemy chleba i róż\"). W Polsce imprezy te określane są przez manifestujące kobiety mianem Manify. W starożytnym Rzymie w pierwszym tygodniu marca obchodzono Matronalia, święto związane z początkiem nowego roku, macierzyństwem i płodnością.\" To tyle w temacie pochodzenia 8 marca... :-P

Gość i powinnien byc jeszcze dzien
zony, w ktorym wszystkie agencje by byly zamkniete a mezczyzni powinnini tego dnia dochowac wiernosci swojej partnerce:P

Gość a co z samotnymi
gdzieś bym miała chłopa, który ma mi być wierny tylko raz do roku:D

Gość Fenena
Ech, dziś jest po prostu święto 40-tu męczenników :D; ktoś kiedyś humorystycznie nazwał ten dzień Dniem Mężczyzn- że niby wszyscy panowie to tacy męczennicy ;). A dopiero później pojawiła się data 30.09.

Mojemu upiekłam babkę cytrynową i marmurkową , dałam 3 czekolady gorzkie za którymi przepada.A on zrzędzi jak stary cap bo jest przeziębiony. Na deser chyba go kopnę w zadek. JA TEŻ JESTEM PRZEZIĘBIONA!!!

Gość wodolot
szykujcie cipcie