Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LoosinControl

Dlaczego nie mogę znaleźć przyjaciela?

Polecane posty

Na początek chciałbym prosić wszystkich złośliwców i podszywaczy o wyżywanie się na kimś innym, mi \'dowalić\' bardzo łatwo, niezbyt śmiesznie (a już na pewno nie z mojego punktu widzenia :/ ). Przechodząc do rzeczy - jestem normalnym, pozbawionym upośledzeń chłopakiem, lustra \'na mój widok\' nie pękają ;), no generalnie na pierwszy rzut oka OK Z nieznanych mi przyczyn nie mogę znaleźć... przyjaźni. Brakuje mi tego, kogoś komu mógłbym się wyżalić, bawić się razem, heh... no wiecie. Chodzi mi wyłącznie o przyjaźń, żadne tam związki (w przypadku ewentualnego przyjaciela płci przeciwnej :P ). Może jestem zbyt wybreny, bo często w pierwszej chwili stwierdzam, że ten ktoś się \'nie nadaje\', może zbyt zamknięty w sobie (?) :(. Jak myślicie? Jakieś rady?

Gość takam
pogadaj z kimś kogo chcesz mieć jako przyjaciela,nie przekreślaj nikogo,bądź wyrozumiały i cierpliwy...

Owszem, zakładałem, ale umarł śmiercią naturalną, a coś mnie wzięło żeby manewr powtórzyć :P Poza tym szkoda, że takie statystyki jest komu zbierać, a wypowiedzieć się na temat już nie ;)

O nie, przyjacielu, na tamtym się bardzo obszernie wypowiedziałam tyle, że pod innym nickiem.

Gość takam
zobaczysz znajdziesz przyjaciela:) ^^

takam - doceniam chęć podtrzymania mnie na duchu, ale chodzi mi raczej o dyskusję i / lub autorefleksję niż o klepanie po ramieniu :)

Gość takam
a w jakim jestes wieku?:)

Gość takam
wypowiadasz się tu...i myśle że jesteś osobą otwartą...w czym tkwi problem? że nie możesz znaleźć przyjaciela?

chodzi mi o taki rodzaj romantyzmu, ktoś poświęcił się w walce, poległ za kraj itd...romantic! ;-)

Za IV RP nie warto :D Romantyczne to może na swój sposób jest, tylko co Ci po takim chłopie co na froncie wyzionie ducha? ;)

No nic po takim, ale regularnie paliłabym za niego znicze i przynosiła kwiaty pod pomniki ;-) No IV RP to faktycznie...ale Polska to jednak Polska :-)

Czemu? Pomniki żołnierzy symbolizują każdego żołnierza, przynajmniej dla mnie. Najładniejsze są cmentarze radzieckie ;-) Jarosław Kaczyński, aż tak wzniosły nie jest :-D

Gość takam
Ty nie możesz znaleźć przyjaciela a ja nie mogę znaleźć miłości... chyba mam zjebany charakter:( chce mi się płakać...