Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owrala

Jak dac nauczek bylemu facetowi? za to jak mnie potraktowal!!!

Polecane posty

Gość owrala

On dzisiaj namawial mnie abysmy sie spotkali, na kawie u niego w miescie. Nie zgodzilam sie, to powiedzial, ze wykombinuje moze kase i do mnie przyjedzie. Nie pytajcie o co chodzi, pokrotce on sie troche wykosztowal i klepie biede ostatnio. Dzwonie do niego przed chwila a on mi mowi, e jednak zostaje u siebie w miescie bo nic sie nie dalo skombinowac a w tle slysze, ze jest u znajomych is wietnie sie bawi. Smiechy, chichy itp.To mu zalezalo na spotkaniu...

Gość owrala
up

Gość sorrki ale
tak opisalas ta sytuacje ze nie za bardzo chyba wiadomo o co chodzi. Co z tego ze bylo slychac w tle zabawe, moze faktycznie nie mial kasy wiec co mial siedziec i rozpaczac w samotnosci z tego powodu, niby dlaczego, skoro rozumiem ze to twoj byly ? Nie chce cie urazic bo nie znam calej sytuacji ale z tego jak ja opisalas nasuwa mi sie tylko mysli ze niby dlaczego mialabys prawo sie na nim mscic niby za co ??

Gość owrala
ale ja nie chce sie mscic tylko mi przykro Najpierw 2 dni jeczy abysmy sie spotkali, w koncu mowi ze postara sie wykombinowac kase na przyjazd a potem sobie dizie do znajomych i widac, ze tryska humorkiem. ehhh