Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisowiec adam

Manifest antyliberalny!

Polecane posty

Gość pisowiec adam

Wstyd mi za Donalda Tuska i wstyd mi za to całe towarzystwo liberalne z łże elit z Platformy. NADAL ten układ mocno się trzyma w polsce do pary z SLLDowymi komuchami(zresztą prawie na jedno wychodzi) i wstyd mi bo nadzieja czyli TK w nowym składzie czyli wolnym od wpływów orzekła jak orzekł ewidentnie na korzyść i zgodnie z zamierzeniem lumpenliberałów zatrzymując tą bufetową która mieni się być prezydentem warszawy. Jak dla mnie SKandal. Antykatolicka i antypolska platforma w natarciu. Lepiej się pilnujmy bo będzie źle. Ja jednak wierzę w prezydenta i premiera.

Gość A ja wolę strzelać do kaczek

A mi wstyd za Lecha, Jaroslawa i Romana, ich prostactwo to tylko Lepper moze pobic, albo Kononowicz :O

Gość pisowiec Adam
bo wasz cenny Tusk i jego platforma nie chciała koalicji mimo że Pis oddawał nawet połowę resortów. Ludzie przejrzyjcie na oczy. Tusk chce władzy i tylko całej władzy nie chciał koalicji bo było mu też nie wsmak plany pisu o rozliczeniu za czasy komuchów i przestępców rozkradających polskę od 16 lat przed wyborami. To z kim miał koalicję zawiązać została samoobrona i lpr . Z koniecznośći. Lpr w miarę pożądna partia z katolickimi wartościami i reprezentuje sobą wiele natomiast samoobrona cóż trudno dla dobra publicznego trzeba było z nią się sprzymioerzyć.

Ech, a co Ty nam tu z Tuskiem wyskakujesz, nie twierdze, ze jest idealny, niestety brakuje jakichkolwiek autorytetow w polskiej polityce, ale Kaczki i Giertych to juz w ogole szczyt dna :(

LPR - porzadne wartosci katolickie 😭 i jak na chrzescijana przystalo, mieszanie z blotem innowiercow, ateistow, homoseksualistow i wszystkiego co sie rusza, a do kosciola nie chodzi. blee., spadam stad.

Gość jestem liberałem i jestem z
tego dumny. a kaczor donald to "liberał" ale tylko w zestawieniu z PISowym betonem 🖐️

Gość obcykany sodomita
co za roznica kto bedzie przy wladzy, i tak zawsze beda kradli ci przy korycie, kaczory sa kojarzone z lekka ekstrema i to dlatego opinia publiczna jest im przeciwna

Gość obcykany sodomita
to teraz krótki wierszyk, przeróbka Jana Brzechwy nad rzeczką opodal krzaczka mieszkala zgwalcona kaczka zgwalcily ja 2 kaczory co mialy cienkie chuuujory :classic_cool: podobalo sie?:P

Gość bardzo brawo brawo