Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pierożyca

Ile minimalnie potrzebuje pieniedzy na przezycie jednego miesiaca w UK?

Polecane posty

Wklejam temat tu, bo na \"Poza Polska\" nikt chyba teraz nie siedzi :( Pytanko jak w temacie. Mieszkac bede przez pierwszy tydzien u znajomych w Galway w Irlandii, potem bedziemy szukac czegos innego. Jade z 2-ma osobami, wiec koszty sie rozloza. Zakladajac czysto teoretycznie, ze pracy bedziemy szukac do miesiaca czasu, ile powinnam wziac pieniedzy? W tej chwili mam kryzys, moje plany co do kasy poszly sie... Wiec nie wykluczam mozliwosci, ze po prostu odloze wyjazd na blizej nieokreslona przyszlosc... W tej chwili przy dobrych wiatrach bede miala 500 euro - a z tego co wyczytalam, to za malo A jak wy uwazacie? Czy porywam sie z motyka na slonce?

Gość lola z szrama na policzku
jak nie zaczniesz chlac to moze wystarczyc 🖐️

lola, juz chleje :P Bo co mi innego pozostalo... Tak mysle, ze odpuszcze sobie i poczekam, az uzbiore wystarczajaca kwote i podbije na Wyspy ok.pazdziernika, jak juz studenci z calej Europy wroca do domu

Gość powiem ci mala
mieszkanie- ok 70-80 funtow na tydzien, (pokoj, nie mieszkanie) jedzenie - zalezy czy bierzesz coz ze soba, na przyklad chleb kosztuje funta, na na jedzenie wydaje jakies 50 funtow na tydzien, moze nawet wiecej, (jestem wegetarianka) , jem duzo owocow, warzyw, pije soki pociag czy autobus to okolo 9-10 funtow na dzien (lub miesiexczny ok 30-40 funtow, ale zalezy gdzie chce jechac) powodzenia