Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mexico girl

Czy w kazdym modelu wozka Mutsy Urban Rider można montować spacerowke...

Polecane posty

Gość mexico girl

...tyłem do kierunku jazdy? Wczoraj kupilismy z Allegro wozek Mutsy Urban Rider ale za cholere nie mozemy zamontowac siedziska spacerowki tylem do kierunku jazdy! Czy tylko te najnowsze modele posiadaja te funkcje?

Gość mexico girl
help me please

hej ja mam wozek mutsy urban rider stara wersje, z duzymi kolkami z przodu z malymi z tylu. spacerowke naklada sie bez problemu w obie strony, czy masz specjalne adaptery na stelaz wozka, ktore sie naklada? pozdrawiam

Gość mexico girl
nie mam zadnych dodatkowych adapterow :( A wiesz moze jakie sa potrzebne?

Gość mexico girl
myslalam ze te adaptery sa potrzebne do montowania fotelika samochodowego do stelaza, ale zeby spacerowki to nie wiem.

My na razie uzywamy gondoli (synek ma 5,5 miesiaca) i nie byl potrzebny adapter, ale wydaje mi sie, ze na maxi cosi i na spacerowke tak. Czekamy az maly zacznie siadac aby go do spacrowki przesadzic. Jestem teraz w pracy, moge wieczorem spojrzec dokladnie to ci napisze.

Gość emele
tylko ten nowesz modele posiadaja ta fukncje ja mam model z 2003 roku0-najwiecej jest ich na allegro i nie moge zamontowac siedziska tylem do jadzy zadne laczniki Ci w tym ni8e pomoga