Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixxx

czarne klasyczne sportowe buty-siwadcza o tym ze jestem nudziarą?

Polecane posty

Gość mixxx

kupilam po dlugim wahaniu- czy zmienic styl na bardziej luzacki, hmm, tyu biale Pumy, albo jakies zywsze butki do biegania na codzien, - kupilam czarne Adidasa, bez zadnych paskow, tylko dyskretny znaczek Adidas. I teraz waham sie czy to znaczy ze jestem bez WYRAZU>? czy raczej mam klasę. poradzcie mi

Gość a nie bo DODZIA
to, ze zakladasz po kilka topicow na raz swiadczy o tym, ze jestes pusta

jeżeli pytasz serio to wg mnie zawsze mniej oznaczało więcej - tym bardziej jeśli chodzi o odzież firmową. Vivienne Westwood powiedziała kiedyś, że im mniej mody na Tobie tym bardziej modna jesteś.

Gość klementynna
Niestety większosc ludzi nosi buty w kolorze czarnym niektorzy braząwym mniej w bialym, a wogole niemówiąc o kolorowych butach, czerwonych, niebieskich, żóltych etc w paski, kropku, esy floresy. tak samo z ubraniami. Wszystkie szare a jesli mowa o kolorowych to tylko te przelansowane obcisle t0shirty ble :( zero swojego stylu itd. Jesli chodzi o czarne buty mozna to odebrac jako znak, ze stawiamy na klasyke, albo znak ze nie chcemy sie wyroznic bądz niemamy wlasnego ukierunkowanego stylu. Ja nie mam zadnej pary czarnych butow. ;)

ja chodzę bardzo kolorowo, ale jeśli chodzi o sportowe buty to lubię klasyczne. Moje ulubione to Nike (takie jak miał Forest Gump :) ). Służą mi już z 8 lat.

Gość Kapitan Flint
Zaloz biale rajstopy , do tych butow !

Gość mixxx
ja uwazam ze ma sowj styl:) o prostu reszta bedzie dobrana w innych kolorach:) a myslę ze są bardizej Eleganckie niz takie z znaczkiem Pumy na wierzchu...nie uragajac oczywiscie tym butom, po prostu to zalezy od tego jaki kto ma swiatopoglad etc. JA jestem troche romantyczka, stad moje zamilowanie do klasyki.

Gość mixxx
Kpt Flint_ Ty tak cynicznie czy serio? :)

Gość Kapitan Flint
Serio .

pewnie, że białe rajstopy do czarnych butów dobrze wyglądają. Ja mam chyba wszystkie kolory tęczy jeśli chodzi o rajstopy u uważam, że jest do dobry sposób na ożywienie wizerunku.

Gość Kapitan Flint
Biale rajstopy sa sexi !

Gość mixxx
dzieki za pomysl! :) pozdrawiam:):)

jesli to Ty pytalas czy mozna oddac buty po kilku dniach to naprawde trzeba je oddac-a kase wydac na psychoterapie :-P

Gość nad niemnem
Kup sobie takie, jakie ci sie podobaja, co za roznica o czym one swiadcza?

ale problem.. no sory ale troche tak jakby prowokacja.. po pierwsze skoro kupujesz buty do biegania czy jest to istotne jak wyglądają? po pierwsze mają być wygodne po drugie czarne buty pasują do wszytskiego po trzecie nie brudzą się tak jak biale o czym się niadawno miałam okazję przekonać teraz musze szorować swoje białe adidasy codziennie co doprowadza mnie do szewskiej pasji..:/ po czawarte chyba sama wiesz jak sie ubrać i co do czego pasuje i czy jest modne..

Gość Mixx
heh. nie, to nei prowokacja:) tylko tak naszlo mnie zwatpienie, zwlaszcza ze chlopak namawial mnie do jasnych butow. ale swoj styl przede wszystkim:) pozdrawiam;)