Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marokanka

dziewczyny, czy 80 zl za zwykle USG to duzo?

Polecane posty

Gość marokanka

jestem z kielc.

Gość ooo.
zwykłe? Pewnie usg w ciaży? Nie znam się na tym , ale za wizyte u urologa z usg nerek i pęcherza płaciłam 50 zł.

Gość uważam że dużo
w Trójmieście za zwykłe usg płacisz 50-60 zł

Bardzo dużo. Pomijam fakt, że jeżeli lekarz nie chce Ci zrobić za darmo wystarczy telefon do NFZ i sprowadzą go na ziemię;) (oczywiście jeśli chodzisz państwowo) - nie musisz płacić za żadne podstawowe badania. Jeżeli prywatnie to u nas kosztuje 50-60 zł

ja za wizyte płace 80 zł a za usg 30 zł, jesli robi tylko usg to tylko 30 zl..jestem z lubuskiego

Gość marokanka
no wlasnie, mozna pojsc z torbami, szkoda tych pieniazkow, byloby juz cos na wyprawke dla malucha. a z drugiej strony, to nie mam szans na inne USG, bo panstwowo jakos pani lekarka nabrala wody w usta.

Jak chodzisz państwowo to przysługuje Ci 3 razy bezpłatne usg, ewentualnie częściej jak zachodzi potrzeba

Gość marokanka
zapisalam sie na dzis, ale dopadly mnie watpliwosci, tym bardziej, ze groszem nie smierdze.

Gość ja powiem moze tak
u mnie wizyta prywatna kosztuje 70zl i w cenie jest wliczone usg wiec mysle ze 80zl za samo popatrzenie przez lekarza w monitor to duzo. czy teraz to jest jakies usg polowkowe albo cos cie niepokoi czy idziesz bo masz ochote podpatrzec malucha???

Rzecznik Praw Pacjenta tel. (041) 36-46-106, tel. kom. 609-678-635, mail: rzecznik.praw.pacjenta@nfz-kielce.pl Tu masz konkretne namiary na Kielce - nie bój się, tam nie gryzą;)

Gość marokanka
zapisalam sie na dzis, ale dopadly mnie watpliwosci, tym bardziej, ze groszem nie smierdze.

Gość mkkkk
makaronka to rzeczywiscie duzo za samo usg usg z badnaiem i cos jeszcze no to rozumiem ja jestem z kieleckiego i za wizyte i badanie wziela od emnie tez prywatnie 70 zło

Gość marokanka
no wlasnie, przepraszam, odeszlam na chwile do pracy, pociesz mnie wlasnie to, ze moze bedzie to akurat polowkowe USG, bo jestem w 23 tyg. , wiec mam nadzieje, ze lekarz podejdzie do niego poważnie, a nie rach ciach i spadaj, dziecko zdrowe. bo jak bylam na poczatku ciazy, to wlasnie tak robil, po 10 min, w tym przeciez moje rozbieraniei i ubieranie, kurcze. ta nasz sluzba zdrowia!

W Łodzi płaciłam za usg właśnie 80zł a było to ponad 2lata temu więc mnie się wydaje ze to normalna cena bo moje koleżanki tez tyle płaciły .