Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmmmmmmmmmmmmmm

PRACA Z PALĄCYM SZEFEM W JEDNYM BIURZE - HORROR DLA NIEPALĄCEGO!!!!!!

Polecane posty

Jak to jest, dlaczego osoba niepaląca musi wdychać smrody swojego szefa, który pali Extra Mocne!!! Dobra praca ale te papierochy mnie wykańczają, popracy szoruję się codziennie bo nie ma mowy żebym mogła chodzić z włosami tak cuchnącymi dwa dni!!! To istny koszmar, że tak inteligentna osoba ma w d....kogoś obok, kto nie pali. Chyba zmienię pracę, tylko na jaką i gdzie? Piszcie.pozdrawiam.

Gość zacznij
pokaszliwac :) trzec oczki :) i machac rekoma przed twarza :)

Gość zacznij
heheeh moze popros szefa o dodatkowe pieniadze za prace w szkodliwych warunkach

Gość Nie palaca
Powiedz szefowi, ze masz astme i nie mozesz z nim przebywac w jednym pomieszczeniu, ale za moich czasow szef mial gabinet tylko dla siebie

Gość Nie palaca
Albo otwieraj okno w pokoju to moze cos zrozumie jak jest naprawde inteligentny!! chociaz tutaj w to watpie taka osoba powinna to wiedzec ze jezeli ktos nie znosi dymu papierosowego....to.....

To wszystko prawda, ale mój szef olewa zakazy. W budynku nie wolno palić a on wypala średnio paczkę tego cholerstwa dziennie. Ja nie palę i mówiłam mu niejednokrotnie, że mi to przeszkadza, podrażnia spojówki, ubrania śmierdzą jak cholera. Otwieram okno na szeroko, nawe jeśli jest zimno, wiecie co? Mam już dośc tej pracy. Czasem w kubku znajduję pety i smierdzącą smołę! mam odruchy wymiotne na widok czegoś takiego. Bleeee