Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie myślę

czy masturbacja w późniejszym wieku nie jest skutkiem nie uzyskiwania orgazmu??

Polecane posty

Gość tak sobie myślę

co o tym myślicie-interesują mnie wypowiedzi kobiet bo mi sie wydaje ze tak bardzo przyzwyczaiłam sie do dawania sobie przyjemności-ze teraz nie mogę dojść z facetem

Gość tak sobie myślę
tylko ja tak ma:(

Gość tylko duże penisy dają rozkosz
zmien faceta

Gość tak sobie myślę
no pierw jesteś sama i zadowalasz sie sama-a później masz faceta i masz problem:(

Gość nie wiadomo ale na pewno
powoduje problemy ze składnym wypowiadaniem się. Jak widać w temacie niniejszego topiku :o

Gość tak sobie myślę
prawie 30

Gość harrderr
Facet na pewno nie zastapi prysznica,wibratora i szybkich jak skrzydelka koliberka paluszkow.W jaki sposob sobie dogadzalas?

Gość tak sobie myślę
no właśnie i tak ja mam -tylko jestem kobieta Masturbacja może prowadzić do problemów natury seksualnej np. mężczyzna może tak bardzo przyzwyczaić się do tego sposobu pobudzania że nie będzie mógł osiągnąć zadowolenia w normalnym współżyciu z partnerką (mówiąc krótko problemy z osiągnięciem wzwodu, orgazmu, impotencja itd.)

Gość o kurcze ale żaba
dowaliłaś z grubej rury :o skąd to przekopiowane jest?

Gość harrderr
Ale nakumkalas.Jestem facetem i sam nie wiem ,jak mi sie udalo nie onanizowac do 21 roku zycia ,a mialem problem z osiagnieciem orgazmu w swoich pierwszych probach.Dopiero wtedy ,gdy sam sobie zrobilem to ,problem zniknal.Po prostu nie wiedzialem czego oczekiwac ,a polucje to chyba mialem tylko raz .

Gość o kurcze ale żaba
pytam skąd, bo myślę, że można to potraktować jedynie jako opinię, głos w dyskusji, ale litości - nie jako prawdę objawioną. Przekopiujesz bez namysłu na forum, setki ludzi - również młodych to przeczyta, a potem dopiero będzie owe słynne poczucie winy... :o

ja tak mam..minetka mojego faceta, strzelanie palcówki, czy sam sex..mnie nie doprowadzaja, jedynie jak sama sie miziam podczas to dochodze....albo jedynie na jezdza przez pocieranie łechtaczki o jego podbrzusze;)