Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rysiek_bieszczady

przesyłka za pobraniem - mam pytanie

Polecane posty

Zamowilem na allegro pewna rzecz. Zazycyzlem sobei przesylke za pobraniem. I teraz mam pytanie - czy istnieje mozliwosc spr. przy listonoszu co jest w paczce bez zaplacania? Chodzi o to, ze zwyczajnie nie chce zostac oszukanym :/ wiadomo kot w worku niezbyt przyjemna sprawa

Gość oprocz diane
chyba tak.....ale wydaje mi sie ze musisz to ustalic z tym od kogo kupujesz

no tak :/ gosc ma ok 600 negatywnych komentarzy, ale ma tez sprzet ktory naprwde oplaca sie kupic, stad biore za pobraniem. ryzyko jest wielkie, ale kurcze chcialbym spr. przy listonoszu

Gość vsfsvv
mi kiedyś na poczcie powiedzieli że nie

Gość cool2007
taka usluga kosztuje chyba 10pln a zwykla paczke za pobraniem mozesz otworzyc po zaplaceniu i ew. w razie oszustwa pan doreczyciel bedzie swiadkiem

Gość cool2007
i podaj linka do sprzedawcy a madrzy ludzie powiedza ci jakie jest ryzyko ze cie wydyma:classic_cool:

Gość ja****
oczywiscie ze masz prawo sprawdzic przy listonoszu co jest w srodku...

Gość mozesz zaryzykowac
jesli chodzi o te negatywy co dotycza kiepskiego towaru lub w ogole nieodostarczenia go przy takiej ilosci zamowien trafiaja sie tez zlosliwe komentarze od konkurencji lub pomylki takze smialo zamawiaj za pobraniem i jesli paczka przyjdzie to plac ( przeciez cie nie oszuka i nie wlozy tam cegly)

Gość oj ludziki wy moje
mozliwośc sprawdzenia paczki [przy listonoszu jest płatna 5 zlotych i MUSI byc ona zazncona przez sprzedajacego przy wysylce, teraz juz nic nie zrobisz. Jesli litonosz zgodzi sie byc przy otwarciu paczki to bedzie to jedynie jego dobra wola, gdyż nie musi tego robic