Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam 2

Co sadzicie o facetach chodzacech do prostytutek?

Polecane posty

Gość tak tylko pytam 2

Jesli facet nie ma dziewczyny a chodzi do prostytutki to czy to jest co niesmacznego w oczach kobiet?. Mnie to bardzo dziwi bo kobiety walcza o prawo do aborcji bo uwazaja ze jest to ich cialo i ich decyzja. Tutaj jest mala sprzecznosc bo skoro aborcja staje sie faktem i nie budzi oburzenia (nie w Polsce jeszcze) to zaakceptujcie kobiety ze facet moze sobie isc do prostytutki i nie powiino to byc w oczach kobiet zadna ujma. Co wy na to?

Niech chodzą. Po co im zabraniać. Czy to ważne czy ma dziewczyne czy nie? Skoro dziewczyna nie zaspokaja jego pragnień wolna droga

{ Skoro dziewczyna nie zaspokaja jego pragnień wolna droga } Wspaniały wyzwolony pogląd. :o

nazwę to po imieniu faceci, którzy chodzą na kurwy to kurwiarze nie chciałabym mieć nic wspólnego z kurwiarzem to tyle na ten temat

Gość tak tylko pytam 2
Ewa 33 A co sadzisz w takim razie o dziewczyna ktore usuwaja niechciana ciaze. Czy wedlug ciebie one zabijaja dziecko czy tylko usuwaja problem?

Kijem bym takiego nie tknęła i to nie dlatego, że brzydzę się go jako człowieka, ale raczej przeraża mnie perspektywa choroby. Raz, dwa można mieć szczęście i niczym się nie zarazić, ale za 5-10 razem można dostać bonus w postaci HIV-a.:(

Gość dziwkowicz
zadna praca nie hańbi

Gość tak se myślę że
hmmm- jeśli nie dotyczy to bezpośrednio mojego mężczyzny - to niech sobie używa ale jeśli........ to byłabym zawiedziona bo też lubię sex ,a z usłóg męskich prostytukek bym nie skorzystała.

Gość tak tylko pytam 2
Mam pytanie do dziewczyn, ktore facetow chodzacych do prostytutek uwazaja za kurwiarzy. A co sadzicie dziewczyny o kobietach usuwajacych ciaze? Czy one zabijaja dziecko czy tylko usuwja problem.

porównujesz dwie zupełnie osobne rzeczy i niespójne w dodatku aborcja a kurwienie to dwie zupełnie różne rzeczy!!!

Gość tak tylko pytam 2
Ja widze zwiazek pomiedzy aborcja a prostytucja to chyba tylko z kobiecego punktu wiedznie one sa niespojne ;) ABORCJA jest wyzwoleniem sie od problemu niechcianej ciazy KORZYSTANIE Z PROSTYTUCJI jest wyzwoleniem sie od zobowiazan

Gość Ja się uśmiecham
Ja nie chcę faceta który chodzi na K...Y Takiego gościa mam głęboko... Tak samo facet może nie chcieć kobiety która usunęła ciążę. Każdego wybór, ale myślę, że ogólnie kobiety nie przepadają za facetami którzy za sex z wydymaną na maxa panną muszą płacić :D

Gość co za idioci
tak tylko pytam 2 Ja widze zwiazek pomiedzy aborcja a prostytucja to chyba tylko z kobiecego punktu wiedznie one sa niespojne ABORCJA jest wyzwoleniem sie od problemu niechcianej ciazy KORZYSTANIE Z PROSTYTUCJI jest wyzwoleniem sie od zobowiazan A to wyżej to wypowiedź 100% debila. Takiego esa nawet kijem bym nie dotkneła. Zobowiązania to ty pacanie będziesz miał jak na starość zostaniesz sam (jeśli do żyjesz i choroba weneryczna cię nie zje) 🖐️

no tak najlepiej rowiazywac swoje problemy za pomoca prostytucji i aborcji CHORE!!!!!!!!i przykre że aż żal dupsko ściska

Gość ingggaaa
zalozyciel tego topiku to popapaniec :(

Gość tak tylko pytam 2
nie oceniajcie mnie - ja tylko zestawilem ostanio modny temat ABORCA z pewnymi moimi przemysleniami. Czemu zadna z was nie wypowiedziala sie na temat wlasnego stosunku do aborcji tylko razem na mnie najechalyscie. Wynika z tego ze aborcja dla kobiet to nic zlego a widzicie problem tylko po drugiej stronie

Gość plytki jestes
Aborcja to nic zlego dla kobiet??? Idz pobaw sie lepiej na podworku z kolegami :o

Ale nie kumam nadal porównania. Face i dzie na dziwki a kobieta usuwa ciąże. Jak to się ma do siebie???? Albo się pytasz co sądzimy o facetach chodzących na prostytuty albo co sądzimy o kobietach usywających ciąże!!!!!!

Pytanie dla kobiet poirytowanych postępem produkcji antykoncepcji pozwalajacej mężczyźnie hulać do woli: Czy seks z prostytutką to zdrada, romans, czy odbieg od rzeczywistości?

Gość ooooooooo ttyyyyyyyy
morticoś tam szkoda mi twojej kobiety jeśli takową masz... :o

Gość siorbal
A ja mam takie pytania: a jesli facet korzysta z usług prostytutek w przypadku gdy nie ma własnej kobiety ale ma potrzeby więc płaci uczciwie za "towar" - to tez jest kurwiarz??? i czy od takiego goscia lepszy jest ktoś kto np. jest w zwiazku z kobietą której nie kocha ale jest z nią wyłącznie dlatego, że chce mieć systematyczny sex na dodatek za friko??? co jest lepsze: facet będacy w stałym związku, w którym jego kobieta odmawia mu notorycznie sexu z uwagi na permanentny ból głowy: a. pójdzie zapłacić dziwkom b. poderwie i wydupcy jakąc naiwna laske oszukujac ja ze nie jest w zwiazku? ???????????????????

Facet który chodzi na kurwy to kurwiasz i nie ma tu o czym rozprawiac! I jest to oczywiście zdrada! siorbal jeśli kobieta mu odmawia a dla niedo w związku to jest najważniejsze to niech ją zostawi, a nie zdradza! A pozatym jak odmawia to ma jakiś powody. Połączenie tycz tematów beznadziejne:(

Facet który chodzi na kurwy to kurwiasz i nie ma tu o czym rozprawiac! I jest to oczywiście zdrada! siorbal jeśli kobieta mu odmawia a dla niedo w związku to jest najważniejsze to niech ją zostawi, a nie zdradza! A pozatym jak odmawia to ma jakiś powody. Połączenie tycz tematów beznadziejne:(

Gość *** *** *** *** *** ***