Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMARANICZKA-12-12-12-12

Moze ktoś by chciał zabrac mojego pieska na pół roku.

Polecane posty

Zwracam sie z prosbą do osób wyłcznie mieszkających w obrebie sto km. Katowic i mieszkajac nie w bloku ale raczej w domku z małym ogrodem.Mam od miesiaca małego szczeniaka rasa labrador teraz ma trzy miesiace, moze ktos bardzo kocha małe pieski a zarazem pomoze mi wychowac go to mam wyłacznie na mysli, jesli ktos mieszka w domu z ogrodem był by wiecej na polu niz to w domu zarazem teraz trzeba znim wychodzic co godzina jesli nie to zrobi siusu pod drzwi, ten jest wyjatkowy ze co godzina chce mu sie siusu natomiast resza załatwia sie bez problemu na polu , nie mam tyle czasu zeby znim biegac co godzina lub dwie a jesli ktos lubi male pieski zarazem by pomogł jak tez ktos miałby znim duzo zabawy jest bardzo wesoly , co juz go nauczyłam siad i podaj łapkie podaje ,mogłby byc piesek w granicach od poł do roku, oczywiscie termin do uzgodnienia czekam na propozycje.

Jak Ty sobie to wyobrażasz?Po pół roku go będziesz chciała zabrać.Myślisz,że jak dorośnie,to nie będzie chciał wychodzić?Taki duży pies to dopiero musi mieć przestrzeni.........A pomyślałaś o tym,że się pokocha opiekunów(tymczasowych)i później będzie przeżywał straszny stres? Wydaje mi się,że raczej chcesz komuś oddać tego szczeniaka.Może by lepiej,żebyś od razu tak napisała.:( ♪♫♥

Gość juyt
przeciez taki maly to sie przyzwyczaji do ludzi, bedzie tesknil jak go potem bedziesz chciala im zabrac

Napewno nie bedzie tak zle , ludzie wojne przezyli a co tu dopiero pies jak zobaczy swoja pania po rocznym rostania bedzie ja napewno bardzo kochał do konica jego dnia po drugie na stres jest lekarstwo.

Nieźle to sobie wymyśliłaś! Oddasz komuś pieska na pół roku albo na rok,a jak ten ktos go wychowa i pokocha to ty się upomnisz i niego i będziesz się mogła przed znajomymi chwalić jakiego ułożonego psa masz...

POMARANICZKA,Ty w ogóle wiesz,co Ty piszesz?Co Ty wiesz o psach? A wojnę zostaw w spokoju.Niezbyt udane porównanie. Jak wcześniej pisałam,powiedz,że nie chcesz tego psa.W takim wypadku może znajdzie dom.A nie tak,jak Ty sobie kombinujesz. Kto Ci poza tym weźmie psa na pół roku.Jak weźmie to na stałe.Tym bardziej,że podchodzisz do tematu tak lekko. Już teraz szkoda mi tego pieska.Nie nadajesz się do tego,żeby mieć zwierzątko!:O ♪♫♥

Gość przeciez to prowakacja

Gość POMARANICZKA-12-12-12
Tylko my capy wiesniaki nie przeklinac mam dzis dobry humor zarazem chce niejednych rozbawic natomiast wisniakow w kurwic ha.ha.ha mam jeszcze do oddania na dwa lata krowe zapewniam ze daje dziennie około setki mleka jesli ktos chetny na mucikie tez oddam

ta dziewczyna nie jest normalna i zal mi tego mlodego psa. najlepiej by bylo gdyby poprostu znalazla mu nowy dom, to jeszcze szczeniak, w dodatku labrador, napewno jakas rodzina go zechce i bedzie wspanialym towarzyszem, rasa jest lagodna dla dzieci. autorko-po co Ty w ogole chcialas psa?! przeciez to chyba wiadome ze laczy sie z tym wielka odpowiedzialnosc?! szkoda slow, naprawde..

Hej Marketa-cz no nie ale mam z was niezły ubaw mam dwa ale dorosłe psy jeden to labrador drugi doberman, napewno dostała bys zawrotu głowy jak bys zobaczyła moje piekne pieski.

labrador nie jest rasa odpowiednia dla dzieci - to mit. Poza tym pies tej rasy mieszkajacy w bloku to dowod na glupote wlasciciela. A ten - jesli istnieje to sadzac z opisu (bo nie mozna przeciez zalozyc ze Pomaranczka jest poszkodowanym na umysle dzieciakiem nudzacym sie w piatkowy wieczor) nie jest labradorem a co najwyzej mieszancem podobnym. Jednak szczerze mam nadzieje, ze jednak Pomaranczka jest nedzna prowokatorka...

dzis juz nimam czasu ale jutro napewno, bede znowu miala cos do oddania napewo dla tych najwych co dzis sie odezwali i podskakuja jak cma jutro oddam kobre aby jakiegos wiesniaka uj. w zad.

ty juz jestes zdrowo jeb.

no niewiem jak ty na rodzaj meski mozesz pisac cipo, niemam cipy .

nospa > rzeczywiscie, mowi sie ze jest to dobra rasa dla dzieci, ale nie wiem tego na 100%. sugeruje sie tym, ze znajomi maja goldena, pies ma juz swoje lata i nie odstepuje 4 letniej coreczki na krok, nigdy tez jej nic nie zrobil, nie zlapal zebami etc.

oddam dziecko w dobre ręce, bo też mi się nie chce i ogólnie nie mam czasu a jak zatęskni za mną to nawet dobrze :( :( :(

ano bywaja jak widac. Kompleksy, pryszcze na gebie, smierdzace stopy lub 12 lat i czlowiek musi spedzac piatkowy wieczor w necie smazac nedzniutkie prowokacyjki zamiast w knajpie z przyjaciolmi.... Szkoda, Pomaranczku, ze tak zupelnie nikt Cie nie lubi :(

Swinia to dla swinki a kto by ci dał moje pieski, mogie ci poszczuc az ci urwa łap razemz dupą.

spadać widac ze to wypowiedzi typowo ludzi wiesniakow co mieszkaja gdzies co psy dupamy szczekaja a aswalt zwijaja o 22 godz.

Gość Gocha3
\"na stres jest lekarstwo\" - niestety na twój idiotyzm POMARANICZKA już nie ma...