Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka Depresja

co to znaczy , gdy On powiedział

Polecane posty

Gość Wielka Depresja

5 miesięcy po rozstaniu usłyszałam takie oto słowa podczas rozmowy: -- czuję do Ciebie coś wiecej niż przyjaźń -- bardzo wiele dla mnie znaczysz -- szanuję cię -- odkochaj się i szukaj swego szczęścia w życiu ( życzliwie) -- wolę cierpieć sam , niż być w związku i cierpieć tyle skrajności.. i jaki z tego wniosek ? beznadzieja..mam mętlik :/] co robić? ( moje uczucie tak do końca nie wygasło, ale nie wiem czy pozwolić by sie wypaliło czy też aby nadal się tliło...?)

Gość To znaczy .
-czuję do Ciebie coś wiecej niż przyjaźń -- chce cie bzyknąć -- bardzo wiele dla mnie znaczysz--- dużo na ciebie wydałem -- szanuję cię ---zrób mi loda sama -- odkochaj się i szukaj swego szczęścia w życiu ( życzliwie)---- nie licz że coś nas jeszcze będzie łączyć -- wolę cierpieć sam , niż być w związku i cierpieć ---spadaj mała znudziłaś mi sie

Gość do to znaczy
bardzo trafne ujecie nie ludz sie ze on cie kocha, gada tylko i tyle jak kazdy ex-chce bzyknac

Gość Wielka Depresja
na poczatku spotykaliśmy się raz na tydzień jako przyjaciele (to trwało z 1,5 miesiąca) później nie mogłam znieść, że już nie jesteśmy razem spotkania ograniczyły sie do 1-2 razy w miesiącu i tak jest do dziś. dodam,że czasem zdarzało się nam uprawiać seks

nie sluchaj tego, ja podobne rzeczy slyszalam, nie wszystkie, ale niektore i teraz jestesmy razem... Jak to sie dalej potoczy to nie mam pojecia, teraz jest dobrze... I staramy sie, zeby dobrze bylo caly czas...

Gość Wielka Depresja
ehh..no z tym bzykaniem to się zgadza.. tyle, że ja tez miałam na to ochotę

Gość do to znaczy
aha czyli spaliscie ze soba, chcial cie bzykac ja miala to samo-bylam glupia jak but wierz mi ze chodzi tu tylko o seks, w koncu cie oleje na koniec tak jak moj mnie tylko ja sie nie martwie bo wreszcie ejstem wolna od debila

jedynym wyjsciem jakie musisz zrobic to bedzie zerwanie kontaktu calkowicie. Moze wtedy poczuje, ze Cie stracil, a tak to wie, ze caly czas jestes kiedy ma na to ochote... a tak nie powinno byc.

wydaje mi sie, ze duzo par, nawet jak sie rozejda laczy seks i spotykanie sie co jakis czas. Tez tak mialam. ALe trzeba umiec powiedziec STOP Podajesz mu sie na tacy.

Gość do to znaczy
ja jak powiedzialam stop to mnie olal-dowod na to jak mnie kochal badz ostrozna bo faceci to niezle huje

no dokladnie :O jak zerwiesz CALKOWICIE kontakt przekonasz sie na czym mu tak naprawde zalezalo, na seksie czy na Tobie. I powiedz ze nie masz zamiaru sie z nim widywac i utrzymywac kontkatu tak jako przyjaciele, albo zwiazek albo koniec. Tylko takie jest wyjscie

Gość do to znaczy
ps a jak cie oleje to nigdy siebie nie win, ze poszlas z nim do lozka i nie wkrecaj sobie, ze bylas dla niego szmata bo wiele dziewczyn tak ma

Gość Wielka Depresja
gdy on ma ochote a ja nie mam , mówię NIE i do niczego nie dochodzi ( więc nie podaję mu się na tacy, seks uprawiamy ,gdy ja mam ochotę-on ma zawsze ;) ) teraz gdy on wie ze ja cierpie i spotykamy sie ale np. na herbate, on nie napiera na mnie,nie prowokuje seksu. czeka na mój ruch , gdybym miała ochotę. a ją mam zawsze jest gotów.

Gość do to znaczy
ale wiele dziewczyn mowi szmata wtedy a nie materacem tak nie mozna nawet jak on oleje

Gość do to znaczy
a sadisz ze jak on nie napiera na sex to traktuje cie powaznie? moj tez nie napieral i wcale mnie nie zmuszal

Gość osoba która ma nick
"to znaczy" trafiła w 10!znam to z autopsji- daj sobie z nim spokój:O

Gość Wielka Depresja
miało byc: "a gdy ją mam ,zawsze jest gotow"

Gość do to znaczy
prawda jest takze ze jakby mu zalezalo,by przestal smecic,przyjechal z kwiatami i byl z toba a mi tu cos smierdzi chcecia na bzykanko

Gość Wielka Depresja
ale czy to znaczy ze nawet na herbate do niego nie moge przyjść? tylko herbata, zero seksu przecież. nie mogę go tak po prostu skreślić- nadal jest waznym człowiekiem w moim życiu ( mimo ze nie partnerem)

Gość oolalalalala
zakoncz ta znajomosc jak najszybciej, pewnie , ze kazdy ex chce bzyknac. Tylko narobi Ci metlik w glowie, sorki juz narobil! Poza tym oni sa jak pies ogrodnika: sam nie chce, a drugiemu nie da ;)

Gość do to znaczy
ale ty masz zapewne nadzieje, ze bedziecie jeszcze razem za ktoryms razem spotkanie znowu skonczy sie seksem-wiem jak to jest i bedziecie tak sie bujac kilka lat mu tak jest wygodnie obiektywnie to oceniaj oosby , ktore przeszly przez to i znaja takie spiewki facetow przeszlam przez to, moj ex powiedzial to samo co twoj i tak bimbalismy 1, 5 roku az w koncu spojrzlaam w lustro i zobaczylam napis materac

Gość Wielka Depresja
ale słuchajcie! on nikogo nie ma ( do bzykania też!) ja nikogo nie mam to czemu czasem nie możemy ,że tak powiem, sobie ulżyć i zaspokoić się nawzajem ? hmm...

Gość do to znaczy
jezeli nie bedziesz sie czula zle po tym to ok, on chce seksu i ty, znacie sie, to uzywajcie ale jezeli masz po tym czuc sie jak ...... to odradzam! trzeba miec bardzo silna psychike na taki krok

Gość oolalalala
ja to przerabialam trwalo to prawie 3 lata, ktore byly dla mnie koszmarem, bo on rozbudzal moja nadzieje, a potem po niej skakal. Minelo prawie 5 lat a on wydzwania, ale nie ma juz po co. Dzieki Bogu juz sobie zycie jakos szczesliwie poukladalam. A jemu na fakcie chodzilo tylko o sex, mimo ze milosc wyznawal i nikogo nie mial. Wiec przestan byc naiwna, bo on tylko przestanie cie szanowac, nawet jesli bedzie mowil, ze cie szanuje. Chyba nie chcesz byc jego prywatna ... !???

Gość do to znaczy
jak decydujesz sie na seks z nim to 1. akceptujesz to, ze wkazdym momencie moze odejsc 2. moze szukac kogos innego na stale 3. nie laczy was zwiazek tylko seks wiec zero pretensji do niego, pytan , traktowania go jak swego chlopaka jak to ci pasuje, to czemu nie:)

Gość do to znaczy
olalala a po cholere on wydzwania? seksu chce czy co/

Gość Wielka Depresja
tylko w pewnych momentch jestem silna... czasem nie wychodzi.. i rozczaruje was- nie chce z nim być , bo wiem ,ze sie umęczę tym związkiem... tyle,ze nie potrafię sie od niego odciąć... mówię - jest dla mnie bardzo ważnym CZŁOWIEKIEM ( nie chodzi o to ze facetem ,gościem od seksu itp). chcę wiedziec co u niego słychac, jak zdrowie, jak na uczelni, w pracy itp chyba nie potrafię żyć bez Niego.. :( bez Niego jako CZŁOWIEKA

Gość do to znaczy
no to kolegujcie sie ale bez seksu