Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy prooooszę

jak zamieścić dokumet w wordzie na blogu?albo jak zrobić żeby mieć link do niego

Polecane posty

Gość pomocy prooooszę

Jak zamieścić jego link , gdzie go wkleić żeby można go było wyświetlić na blogu albo na stronie internetowej? Chociaż link do niego. Nie wiem kopletnie jak to zrobić :(

Gość pomocy prooooszę
prooooszępomóżcie bo bardzo mi to jest potrzebne!!!

A odpada opcja zaznaczenia, nacisniecia Ctrl C i wklejenia (ctrl V) na blogu samego tekstu? Jak tak to musisz to na serwerze umieścić. Nie orientuję się jednak w tych, ocmożna sobie od tak wrzucic coś ;). Jazazwyczaj jak już muszę to wrzucam coś na serwer mojej strony. Powodzenia!

Gość pomocy prooooszę
tzn to jest tabelka wiec nie wiem czy dam rady tabelkę wkleić? A jest moze coś, jakaś strona gdzie mogłabym wkleić dokument w wordzie i miećdo niego link? I dzięki :)

W tym się nie orientuję. A nie możesz otworzyć Worda, nacisnąć Print Screen SysRq (na klawie), otworzyć np. Painta, wkleić i wyciąć? Molestuj dalej Kafeterian, to może ktoś Ci pomoże z tym serwerem. Papa!

Gość pomocy prooooszę
no bo ja bym chciała żeby miało format najlepiej jpg, moze spróbuję z tym wycięciem... Dzieki :)))

Noł problemos ;). A żeby zbyt dużo nie zajmował, to (jeżeli masz XP) jak już zapiszesz w bMP formacie, naciśnij na plik prawym przyciskiem myszy, otwórz za pomocą Microsoft Photo Editor (czy cośw tym stylu) i jak Ci się otworzy to weź zapisz jako i wybierz format. Nie wiem, moze teraz i w Paincie jest taka opcja... :D Niezbyt często go używam :). Narazie!

Gość pomocy prooooszę
udało mi się, wycięłam i wkleiłam do worda i już mam w jpg, wielkie buźki :))))) Dzięki!!!!