Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magistrada

Czy ktoś z Was poległ na OBRONIE MGRA??

Polecane posty

Gość Magistrada

hej jutro mam obronę :( Mało sie uczyłam bo oczywiście nie mam pytań i mam sie domyslić :( W dodatku recenzentka sie rozchorowała i mam zupełnie obca kobietę :( Pojutrze wyjeżdżam wiec byłam dziś u fryzjera i ścięłam włosy :( Teraz trzęsę portkami bo jestem taką osobą, że na ustnych egzaminach często sie zacinałam albo nic nie mówiłam i oblewałam :( Tak sie boję...

Gość Magistrada
Ach no i właśnie u tej kobiety dziewczyny dostawały 3 z obrony :( a podobno rok wcześniej ktoś się nie obronił ale moze to plota...

Gość nie dziala mi ń
ja sie bronilam w lutym i powiem ci ze u mnie nawazniejsze bylo zeby ciagleeeeeee i duzooooooo mowic...:) powodzenia🌻

Gość MGR........
MóC GóWNO ROBIć

Gość Magistrada
Oki no postaram sie mowic :( ech ciezko bedzie....

Gość hjgf
ale jak sie nie obronisz mozesz to zrobic pozniej..

Gość paternaliste
mowia, ze obrona magistra to 7 minut wstydu i reszta zycia w chwale ;) uszy do gory, w koncu zamierzasz zdac, a nie nie zdac, prawda?

Gość Magistrada
Tak jest ;) byle do przodu zreszta w paitek wyjezdzam!

Gość guta
nie znam takiego przypadku, ja obronilam na 4, zbyt emocjonalnie podeszlam i cos mi nie wyszlo- a powinno( tak dzialaja nerwy) powodzenia!

Gość Magistrada
ech no zobaczymy...

Gość ccccccccccccccccccccc
Hej mój facet oblał na polibudzie.U nas oprócz obrony pracy,były pytania z przebiegu studiów:) Obronił isę w drugim terminie,niemniej był w szoku,bo przez okres studiów radził sobie nieźle:)

Gość Magistrada
ojej no u mnie tez sa pytania z przebiegu studiow...

Wiesz to zależy od kierunku i specjalizacji,mój facet miał bardzo trudny kierunek,a specjalistów konkretnie z tego jest niewielu w kraju,wiec dali popalić:)

Wiem ze na wielu uczelniach to formalnosć,na polibudzie,medycynie i prawie róznie.

Co z tego, że nie znasz pytań. Moja promotorka tez nie podawała. W końcu pisałaś pracę i wiesz co jest w środku. POza tym na ocenę końcową składa się kilka czynników (bynajmniej tak było u mnie) : - ocena za pracę od recenzentów - ocena od promotora - średnia ocen - odpowiedź ustna na obronie. tak mniej więcej pamiętam :) U mnie chłopak miał super ciekawą pracę mgr , był rozgadany i wiedział o czym mówi ale niestety średnia ocen nie pozwoliła mu na więcej niż 3. Nasz promotorka ubolewała. Ja dostałąm 5 i to była naszczęśliwsza chwila w moim życiu. Nie powiem żebym się nie denerwowała, ale to tylo chwilę bo jak się rozgadałam to już poszło. Powodzenia życzę i pochwal się jak wrócisz. Wszyscy zdają, nie słyszałam, żeby ktoś oblał.

Gość bziku
na mgr solidnie sie przygotowałam, ale lic zlekceważłam maksymalnie. Oprócz napisania pracy nawet nie otworzyłam ksiązki by do pytań sie przygotować. Nic. Zero. Zdałam:)

Gość ludzie nauczcie sie znaczenia
slowa "BYNAJMNIEJ" ,bo wcale nie znaczy ono to samo co "przynajmniej"

Gość zapytajka1111
u mnie polegalo 3 osoby na obronie pracy inzynierskiej

Gość Magistrada
Oki niedługo jadę :( Dopiero o 13 mam :( Tak się boję...Dzięki za słowa otuchy...

Gość obrona inż
nie stresuj sie !!!! ja wczoraj mialam obrone inz:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bedzie dobrze. u nas (polibuda) nie słyszałam zeby ktos oblał,jedynie był kiedys ktos co jakis przekret wykrecił i oblewali go za kazdym razem , no ale to jest ten jeden przypadek. a pytania mialam rowniez z oprzebiegu studiow. ccccccccccccccccccccc ... jaki to był kierunek na polibudzie?

Gość Magistrada
hey xzdalam na 4 ;) Z pracy 5 a na dyplomie 4 ;) W ogole to beznadziejnie mowilam bo zawsze na ustnych niezbyt lotna bylam ;) Ale praca byla swietna i to mnie uratowalo ;)Pozdrowka

Gość miejsce wytarzania
gratulacje:)

Gość Magistrada
Dzieki ;) tak wiec scinajcie wlosy dziewuchy bo i tak sie obronicie :D

Gość MagdaSem
Magistrada, gratulacje przede wszystkim! A na jakim Ty kierunku bylas? Ja w tym roku koncze polonistyke i planuje sie obronic w czerwcu, a potem tez wyjezdzam. Tez sie boje jak to bedzie i sie zastanawialam, czy mozna oblac na obronie.

Gość obrona inż
gratulacje!!! doskonale cie rozumie ja mialam wczoraj i wszytsko co sie dzieje przed to jakas niesamowita straszna adrenalina:)) a gdzie wyjerzdzasz? ja wyjerzdzam 8 kwietnia:)

Gość Magistrada
Hey nie bylo mnie bo sie pakuje ciagle :D Dziś obrona jutro wyjazd hehe a właściwie już dziś :P też skończyłam polonistykę i wiem, że4 pracy literackiej nie da się napisać w miesiąc, dwa , co najmniej pół roku trzeba :) Lecę do irlandii jutro :) Zaczynam nowe, samodzielne życie ;)