Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionabiedronka

??? JAK SIE UWOLNIC???jak zapomniec, jak zyc dalej??gdy zyc sie nie chce

Polecane posty

Gość zagubionabiedronka

nie mam poprostu sily , nie mam juz lez....w takich momentach chce umrzec ale wiem ze sie nie da:(ze to byloby najprostsze rozwiazanie.Zakochalam sie w kims kogo dlugo znalam, spedzilismy ze soba 7 miesiecy cudownych......tzn, nie razem, bo ja mialam w miedzyczasie mj burzliwy, wiszacy na wlosku kilkuletnoi zwuazek , i to byly okresy separacji, klotni.Ten ktos dal mi wiare w szczescie, dzikei niemu bylam szczesliwa...do czasu!!Skonczylo sie, ja jestem z tamtym partnerem, ale nie umiem zyc, nie widze juz sensu niczego.Zbyt wiele sie stalo:(:(UMIERAM!!

Gość no bez przesady
ale dramatyzujesz...skoro tak naprawde nie byliscie razem przez te 7 miesiecy to o co chodzi? rozumiem- powazny i dlugi zwiazek, ale nie to co u ciebie...wez sie lepiej w garsc!

Gość chcesmierci
Moj 2letni związek własnie się skonczył... albo dziś... [nie jestem dokonca pewna] albo jutro... :(:(:(:( boli jak cholera,chociaz mam jeszcze odrobine nadzieji ze moze inazej sie to skonczy :( ale... watpie

Gość no bez przesady
boshhh........kobiety......co z wami!!!!! lamenty i chec smierci z powodu faceta?......no bez przesady!!!! jak nie ten to inny...

Gość no bez przesady
kupcie sobie jakis deprim albo co, ale przestancie biadolic ze wasze zycie bez tych facetow nie ma sensu........dzizas..........

Gość no bez przesady
no i gdzie sie biedronko podzialas?????....wyfrunelas????....:P

Gość no bez przesady
.......albo znowu sie zagubilas............:P

Gość zagubionabiedronka
:(

Gość chcesmierci
biedornka u Ciebie to 7 miesiecy..u mnie 2latka z planami na przyszlosc :(:(:(

Gość zagubionabiedronka
al e u mnie oprocz tego jest ten 6 letni zwiazek:((ale to wszystko skomlikowane...brak slow.i pomyslec ze sama tak skomplikowalam sobie zycie:(

Każda z Was Szanowne Panie do 35 lat ma ogromną szansę aby wyjść za mąż i urodzić , właśnie urodzić swoje dziecko , zatem do 35 lat możecie sobie hulać i poznawać życie z kwiatka na kwiatek aż do bólu , jednak musicie pamiętać , żeby wszystko było zmyślnie i charakternie i tego Wam życzę :)

Gość zagubionabiedronka
:(

Gość no bez przesady
ooo.....widze ze jeszcze zyjesz biedronko, wiec nie jest tak zle..............a kupilas ten deprim????.....:P

Gość a może**
Ile masz lat?